The Cheetah Girls "Strut" paroles

Traduction vers:hu

Strut

You can breathe in the music the city makesMove by the rhythm the Gypsies playDeep inside it comes alive.

There is a whisper that feeds your soulWord's so beautiful like a Spanish roseTill you hypnotize that's when you arrive

[Chorus:]You got to strut like you mean itFree your mindIt's not enough just to dream itCome on, come on.Get up when you feel itIt's your chance to shineStrut like you mean itCome on, come on, come on, yeah.Oh, oh, oh, yeah.

Deep in the pavements kicking through the streetsTo wonder like Picasso in the Barcelona heat.Passion is the fashion and life is poetryWe welcome to another worlds where every heart can beat (ow, ow)

In a different tempo there's never a wrong one (never a wrong one (never a wrong one))Building to a crescendoYou know the journey is just begun (ah, ah, ah).

[Chorus]

Hey feel the flow when you just can't move no more (no more)The city wants to show (aha) you something (something), something (something)A heart unfolds (unfolds ) that you will never know (never know)Barcelona soul (uh) says something (something), something good is coming, is coming, yeahEverybody knows that something good is coming on!

[Chorus]

You got to strut...

Bienvenidas esto es mi sueñoCome on, come on, get up!Síganme y descubran mi BarcelonaStand! Come on, come on!Bienvenidas esto es mi sueñoCome on, come on... [fading]

Feszíts

Belélegezheted a város zenéjétMozoghatsz a ritmusra, amit a cigányzenészek játszanakMélyen belül életre kelt.

Van egy suttogás, ami táplálja a lelkedA szavak olyan gyönyörűek, mint egy spanyol rózsaHa már hipnotizált, akkor megérkeztél

Feszíts, mint aki komolyan gondoljaÜrítsd ki az elmédNem elég csak álmodoznod rólaGyerünk, gyerünk.Kelj fel, ha érzedItt az esélyed ragyogniFeszíts, mint aki komolyan gondoljaGyerünk, gyerünk, gyerünk.

Elkerítjük a járdát, végig járjuk az utcákatHogy úgy kóboroljunk, mint Picasso a barcelonai hőségben.A szenvedély a divat és az élet költészetÜdvözölnek egy másik világban, ahol minden szív megdobban

Egy más ritmusban, sosincs egy rossz(Sosincs egy rossz (sosincs egy rossz))Építkezünk, hogy fokozatosan erősödjönTudod, hogy az út csak most kezdődött el.

Feszíts, mint aki komolyan gondoljaÜrítsd ki az elmédNem elég csak álmodoznod rólaGyerünk, gyerünk.Kelj fel, ha érzedItt az esélyed ragyogniFeszíts, mint aki komolyan gondoljaGyerünk, gyerünk, gyerünk.

Hé érezd az áramlást, mikor már nem tudsz megmozdulni (nem tudsz)A város mutatni akar neked valamit (valamit), valamit (valamit)Egy szív kinyílik (kinyílik), sosem fogod megtudni (sosem fogod megtudni)Barcelona lelke mond valamit (valamit), valami jó közeleg, közelegMindenki tudja, hogy valami jó közeleg!

Feszíts, mint aki komolyan gondoljaÜrítsd ki az elmédNem elég csak álmodoznod rólaGyerünk, gyerünk.Kelj fel, ha érzedItt az esélyed ragyogniFeszíts, mint aki komolyan gondoljaGyerünk, gyerünk.

Feszíts...

Üdvözöllek az álmombanGyerünk, gyerünk, kelj fel!Kövess engem, és fedezd fel BarcelonátFeszíts! Gyerünk, gyerünk!Üdvözöllek az álmombanGyerünk, gyerünkKövess engem, és fedezd fel BarcelonátFeszíts! Gyerünk, gyerünk!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Strut de The Cheetah Girls. Ou les paroles du poème Strut. The Cheetah Girls Strut texte.