Manel "Deixa-la, Toni, deixa-la" paroles

Traduction vers:enesit

Deixa-la, Toni, deixa-la

Deixa-la, Toni, deixa-la!No veus que no et convé?Ningú mereix que et perdis tot el que t'estàs perdent.

Quan vegis que està ben adormida,Aparta-li els cabells del front per fer un últim petóI ajusta la porta sabent que estàs fent el millor.Allunya't, com s'allunya la mareaQuan despulla lentament les roques del penya-segatI, sense mirar enrere, Toni, deixa-la.

Deixa-la, Toni, deixa-la!Escolta'ns bé i aprèn!Ningú mereix que et perdis tot el que t'estàs perdent.

Ja veuràs que quan s'inflin les velesCom un vell amic, el vent, t'acariciarà la pellMentre a terra es va fonent, Toni, tot el que et reté.No sents les onades que et reclamen?No veus que et guia el cel constel·lació a constel·lació?Acosta't a la barca, rema i deixa-la.

Vine, Toni, vine!Ningú canta tan bé!Ningú mereix que et perdis tot el que t'estàs perdent.

Tornaràs a sentir sal a les venesI en llevar-te en algun port, qui sap, potser et preguntaràsA qui pertany el nom que decora el teu braç.Creu-nos, Toni, l'aigua encara és frescaI el sol segueix sortint cada matí a l'horitzó.Serà més fàcil del que et penses, deixa-la.

Deixa-la, Toni, deixa-la!Inventa't un món nou i deixa-ho tot a terraQue, amb la vida, ja en tens prou.

Deixa-la, Toni, deixa-la!Fes el favor d'estar contentQue, per somriure fent-nos vells,La vida és suficient.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Deixa-la, Toni, deixa-la de Manel. Ou les paroles du poème Deixa-la, Toni, deixa-la. Manel Deixa-la, Toni, deixa-la texte. Peut également être connu par son titre Deixa-la Toni deixa-la (Manel) texte.