Volkan Konak "Rüzgar" paroles

Traduction vers:enru

Rüzgar

Al beni rüzgar götür yâreDumanlıdır başımDeniz bilir dağ bilir yalnızlığımı bilirAl beni rüzgar götür yâreDumanlıdır başımDeniz bilir dağ bilir yalnızlığımı bilirSen başka başka kollardaBen başka omuzlardaYatmak bize reva mıSöylesene sevgilim bana söyleNeyleyim şöhreti neyleyim şanıBüyüttüğüm gül fidanım goncaları ele düştüAl beni rüzgar götür yâreYurtsuzum bu geceYağmur bilir yel bilir sensizliğimi bilirAl beni rüzgar götür yâreYurtsuzum bu gece Rüya TabirleriYağmur bilir yel bilir sensizliğimi bilirSen başka başka kollardaBen başka omuzlardaYatmak bize reva mıSöylesene sevgilim bana söyleNeyleyim şöhreti neyleyim şanıBüyüttüğüm gül fidanım goncaları ele düştü

Şiir:“Sende ben kutba giden bir geminin sergüzeştiniSende ben kumarbaz macerası keşifleriSende uzaklığı sende ben imkansızlığı seviyorum gülümGüneşli bir ormana dalar gibi dalmak gözlerineVe kan ter içinde aç ve öfkeliVe bir avcı iştahıyla etini dişlemek seninSende ben imkansızlığı seviyorum fakatFakat asla ümitsizliği değil…”

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Rüzgar de Volkan Konak. Ou les paroles du poème Rüzgar. Volkan Konak Rüzgar texte. Peut également être connu par son titre Ruzgar (Volkan Konak) texte.