Joey Moe "taender en ild" paroles

Traduction vers:deenno

taender en ild

Kulden har, taget over udenfor som altid.Du og jeg, din hud er bar, føles så varm.Jeg lader mine fingre løbe ned over din nøgne ryg, li'som lava (Uh yea)Brænd alarm, brænd alarm, jeg tror vi smelter sam'.(Ved du hvad du gør ved mig baby?)

Du tænder en ild ind' i mig, bo-bo-bom-bom.Mit hjerte brænder, det brænder, det brænder kun kun,Kun for dig'iaj, sig mig er der hjælp vej? (Iiiuh uhiuuu)Jeg plejed' at være en af de stakler der havde en sjæl, der frøs.Jeg gik rundt på gaden med mit ansigt, udtryks løst.

Frosten havde, bidt sig fast i mit indre (Mhhm yea)Og mørket var, flyttet ind i mit sind (Aaaah)Du skal vide det var så koldt, mit hjerte (Ååh jåå)Så koldt jeg troede at ingen ku' bære det (Ååh jåå)Men du kom fra det fjerne.Og inden længe følte jeg, flammer igen (Heey)

Du tænder en ild ind' i mig, bo-bo-bom-bomMit hjerte brænder, det brænder, det brænder kun kun,Kun for dig'iaj, sig mig er der hjælp på vej? (Iiiuh uhiuuu)Du tænder en ild ind' i mig, bo-bo-bom-bom.Blå blink sirener der kører, rundt rundt.På grund af dig'iaj, sig mig er der hjælp på vej? (Iiiuh uhiuuu)

Superstar stjernenykkerVi går dybere, perle dykkerJeg sværger, det som om at hele verden lytterTro mig, tro flytter bjergeSå vi blir' vedLucky LukeIngen regel rytterMen jeg kunne slå mig ned med digRedebyggerHjerte flammer, brændte af, baby jeg er solgtHammer slag

Du tænder en ild ind i mig bo-bo-bom-bomMit hjerte brænder, det brænder, det brænder kun, kun,Kun for dig'iaj, sig mig er der hjælp på vej? (Er der hjælp på vej?)Du tænder en ild ind' i mig bo-bo-bom-bomBlå blink sirener der kører rundt rundtPå grund af dig'iaj, sig mig er der hjælp på vej? (Iuhh iuhh)

Du og jeg, du og jegDu tænder en ild i migDu og jeg, du og jegMit hjerte det brænder, det brænder kun for digDu og jeg, du og jegDu tænder en ild i migDu og jeg, du og jeg

Ici on peut trouver les paroles de la chanson taender en ild de Joey Moe. Ou les paroles du poème taender en ild. Joey Moe taender en ild texte.