Poni "Deti Hesht" paroles

deti pse su tha
nga nje ulerime
nje mallkim i vrare
shitur lart lart ne perendi

cila vajze e do
fatin kaq te zi
mbeten zogjte pa krahe
pa emer dhe shtepi

nje premtim ne erresire
e besuat mendjelehte
dashurine e vrare zot i madh
det i ngrire

mer nje drite nga erresire
fati vjen nje here ne jete
mi ra na na na
zot i madh flak e thelle

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht(pse hesht?)
aaaaaaaaa

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht(pse hesht?)
aaaaaaaaaa

deti pse su tha
nga nje ulerime
nje mallkim i vrare
shitur lart lart ne perendi

cila vajze e do
fatin kaq te zi
mbeten zogjte pa krahe
pa emer dhe shtepi

nje premtim ne erresire
e besuat mendjelehte
dashurine e vrare zot i madh
det i ngrire

mer nje drite nga erresire
fati vjen nje here ne jete
mi ra na na na
zot i madh flak e thelle

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas (jo s'plas)
deti vetem hesht (pse hesht?)
kujt ti uleras une
kujt ti them

shpirti jo nuk plas