Frozen (OST) "Zaživim [Let It Go]" paroles

Traduction vers:enru

Zaživim [Let It Go]

Sneg blešči se povsod nocoj in nobenih ni slediosamljeno je kraljestvo, v njem kraljica sama semin veter vpije, ko vrtinec v meni tli,na ves glas kričim, v meni ne zdrži.

Skrij svoj obraz, skrij se drugam,bodi takšna kot drugi so vsi,prikrij kar si, naj ne vedo!A zdaj vedo!

Zaživim, se pustim,ne morem več tja nazaj,zaživim, se pustim,ne obrnem več se strannaj vedo,zdaj pokažem kaj znam,kot nevihta sem,ker mraz vedno bil je moj pravi dom.

Tu zares sem srečna,vse nepomembno jein strahov več ni v meni,izginili so vsi.

Zdaj naj pokažem vse kar znam,prestrežem meje grem naprej,tu ni napak in ne pravil,letim!

Zaživim, se pustimkot eno z vetrom do neba,zaživim, se pustim,jokala več ne bom,tu stojim in stala bom,kot nevihta sem...

Vsa moja moč vrti iz zraka se v tla,in duša zlahka nosi hladne delce do neba,vse misli kot kristali z vetrom se vrte,ne vrnem se nazaj,preteklost dalje gre!

Zaživim, se pustim,kakor sonce v zori žarim,zaživim, se pustim,popolna se zbudim!Tu stojim bela luč sveta,kot nevihta pa!Ker mraz vedno bil je moj pravi dom.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Zaživim [Let It Go] de Frozen (OST). Ou les paroles du poème Zaživim [Let It Go]. Frozen (OST) Zaživim [Let It Go] texte. Peut également être connu par son titre Zazivim Let It Go (Frozen OST) texte.