Beogradski Sindikat "Pazi Pazi" paroles

Traduction vers:cs

Pazi Pazi

Pazi sad sam dos'o, pazi, pazi, da ti kazem,pazi vodim i ekipu, pazi smradovi se traze.Zato probaj da se snadjes, pazi mi smo poput brace,k'o bi da se kaci znaj da zivece krace.Pazi kuda ides, zato pazi k'o te prati,pazi, pazi, kako sejes, jer ce tako da se vrati.Pazi cemu se veselis, pazi tudje ne pozeli,u celiji hladnoj drustvo gadno sada delis.Kazes nemas veze sa mnom, ovo nema veze s' nama.Pazite ovo je greska! Ne, pazi, seti se dana,kad si varao, gradom harao, kurve karao, ljude smarao,sve, pazi bukvalno sve, zakone rusio, obarao.Pazi, pazi, kao pit ja trenirao i kidao,sada svodimo racune, cuj me puno si ih imao,napusavao se s' Bogom, pazi zasrao si mnogo,vrata otvarao nogom, klince filovao drogom.Pazi, rekli su ti: Pazi, vodi racuna sta radis,ali bolelo te uvo, nisi prestajao da gazis.Jer zivot nije tebe, pa ti druge nisi mazio,sad imas sta si trazio, zato sto nikad nisi pazio.

Refren:Pazi, pazi,da te zelja ne povuce, pazi, ne daj da te kupe!Pazi, pazi,ovo je borba, stisni zube, budi tu za svoje ljude!

Pazi, pazi, vreme leti, tu su i prve sede,mislis mlad za njih, al' ulice ne stede.Nisi imao srece, nisi imao, jeste,al' to te cini jacim, vise nisi dete.Vise nisi dete, pa pazi sta radis, to okrutan svet je.to su okrutni ljudi. Pazi, pazi na greske.Pazi da se ne opeces, to su ulice vrele,kao africke ravnice. Pazi, pazi hijene.Da l' cujes u daljini? To smrt ti se smeje.Sad grabis k'o nikad, jer ti prolazi vreme,nadohvat uspeha, al' oni paze na tebe.Osecas poglede ljubomore, zavisti, udarce.Ne veruj svakome. Pazi, pazi, da te ne urade.Pazi na funjare, cave, lose uticaje,dobro pazi ko je ko, cuvaj prave drugare.Sirom otvori oci i pazi gde stajes,na svakom koraku vrebaju otrovnice gladne.Sirom otvori oci, hrabro nastavi dalje,al' pazi da te ne zaslepi svo to neznanje.

Refren:Pazi, pazi,tragovi ostaju svuda, zato pazi kuda stajes!Pazi, pazi,u zivotu sve se vraca onako kako dajes!

Pazi kad ne mogu da verujem kakva nam je sudbina,kad moram da pazim gde gazim i da ne verujem ljudima.Pazi, kol'ko vidim, niko ne pazi o drugima,vec samo pazi svoje, tudje grabi, samo uzima.Pazi, od svega nema nista, vlast je ovde uvek sigurna,ne mora da pazi, sve se radi, pazi, bez cimanja.Ne treba im sila da nas uzjasu bez ritanja,mi sami sebe pazimo, jer ne postavljamo pitanja.A zato bitne su nam stvari koje imaju rok trajanja,pazi sve ti skrece paznju, samo budnost da je smanjena.Pazi, pazi, ova kola, pazi drolja, pazi lova,pazi, pazi, nova njuska iz rijaliti soua.A to je samo deo plana da ti isperu mozak,pazi vesti koje daju na tebe deluju k'o „Prozak".Pazi, sam si sebi tvroza, pazi, kompleks ti je kompas,pazi, kasno ces da spazis da u propast svoju hodas.Pazi, zato dobro pazi, da sutra ne bude ti krivo,sto si uvek mnogo pazio i kicmu si savij'o.Pazi, jos uvek nije kasno da neke stvari kazes glasno,nek se tebe paze oni od koji pazis se ti stalno.

Refren:Pazi, pazi,da te zelja ne povuce, pazi, ne daj da te kupe!Pazi, pazi,ovo je borba, stisni zube, budi tu za svoje ljude!

Pazi kako smo krenuli necemo jos dugo,pazi ne deluje tako dok ne promenis ugao.Dok gledas sve u prolazu ne mozes da ocenis,jer, ne pazis ni na nista sem sebi da udovoljis.I pored lepog vremena ljudi su sumorni,jer niko ih ne pazi, niko paznju da obrati.Idu kako vetar dune, jer je tako lakse,umesto da jedra pune i kormilo grabe.Pazi neko ce da kaze da je isto kao pre,i u njihovo vreme nije bilo nista bolje,samo pitaj ga da l' sme da pusti dete napolje,i da ne pazi i ne brine sto nema ga, a kasno je.Pazi, nekad su se klinci lozili na klikere,znali da se pobiju ako vide djidanje,sad loze se na igrice, pucaju na prikaze,ne znaju da zamahnu, a vec su ubice.Mozda nisam pazio na casu, pa zato ne kapiram,kako je ovaj zivot bez smisla napredak.Gde se izgubila ljubav prema bliznjima,i zasto je nauka vaznija nego istina?

Refren:Pazi, pazi,tragovi ostaju svuda, zato pazi kuda stajes!Pazi, pazi,u zivotu sve se vraca onako kako dajes!Pazi, pazi,da te zelja ne povuce, pazi, ne daj da te kupe!Pazi, pazi,ovo je borba, stisni zube, budi tu za svoje ljude!Pazi, pazi,tragovi ostaju svuda, zato pazi kuda stajes!Pazi, pazi,u zivotu sve se vraca onako kako dajes!Pazi, pazi,Ovaj presudni trenutak moras docekati budan!Pazi, pazi,I kad krene oluja -- tvoja vera te cuva!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Pazi Pazi de Beogradski Sindikat. Ou les paroles du poème Pazi Pazi. Beogradski Sindikat Pazi Pazi texte.