Cheek "Mä en nää rakkautta" paroles

Mä en nää rakkautta

Aha, jeah. JHT. Sam the Man. Se on mitä se on. Yeah. Räp!

1.

Mä oon ollu tällä tiellä jo aika helvetin kauan,raportoinu elämääni, mä aina teille siit laulan.Iloi ja suruja ootte voinu jakaa mun kaa,ekast demost asti näin mul ollu tapan purkaa.Aina samaa agendaa, ekast tiilest itse rakennan,näin kaikki mitä syntyy saundaa Jarelta.Oo rehti itselles, ainaki joku on rehti sulle,täs huijareiden maailmassa seki on tärkee tunne.Täl alal, ja täl nimel ja täl maineella,joka suunnast painetta, epäilykselle aihetta.Ne taputtaa sua selkään, hymyilee ja kättelee,mut ku käännyt pois ne juoruu ja vähättelee.Kaikki on sun frendejä kun sulla kulkee lujaa,opportunistit kuun taivaalt sulle lupaa.Mut missä kaikki oli kun apua tarvittiin?ei kukaan aurannu latua valmiiksi.Nyt ne tarjoo shampanjaa, levylle mainoskampanjaa,kaikki hoituu ei muuta ku paino plattaa vaa.Se on raakaa, levy liikkuu, sua juhlitaan,levy floppaa, ne on kun ei kukaan tuntiskaan.

Kertosäe:

Mä en nää rakkautta tässä kaupungissa. En aitoutta, tyhjää pintaa vaan.Mä en nää rakkautta tässä kaupungissa. Vaikka ne hymyilee, ne saattaa puukottaa.

2.

Itse itseni tähän viihdebisnekseen työnsin,nyt tän paineen alla sängyssä itsekseen pyörin.Ei kukaan pakottanu, ei kukaan kehottanu,mut mistä oisin skidin käärmeet muka erottanu?Nyt oon täällä, hyvin onnekas ja siunattu,ollu tarve näyttää niinkun oisin koulukiusattu.Ajauduin keskelle tekotissei, tekohymyjä,mut tää viihdestatus, turha luulla et se on pysyvää.Ne haluu sut juhlimaan ja näyttää naamaa,ovet on auki ja firman piikkiä käyttää saadaan.Mut yhtä nopee kun ne aukee ne sulkeutuu,puhelimet on kii, ku kortin aika umpeutuu.Älä koskaan sokeudu vaik kimaltaa ja kiiltää,siipiveikkoja ihan varmaan riittää.Hymyile, ei tää parane vihaamalla niitä,pitäs kai vaa nauttii kyydistä, niiata ja kiittää.

Kertosäe

3.

En ees haluu olla julkkis, vielä vähemmän turhis,pelkästään ammattilainen, kasaan räppejä Turkis.Haluun nauttii duunista, saada aikaan tunnelmia,ja musan kautta jahtaa samaan aikaan unelmia.Mut tää vei mut juorujen polttopisteeseen,pinnalta prameeseen, sisältä onttoon bisnekseen.Eläny tät' elämää, en taistellu vastaan,sydämmel se siemen joka on laitettu kasvaa.En anna rahan ja maineen sekottaa mun päätä liikaa,kun jo valmiiksikin ihan tarpeeks päässä viiraa.Toivon ettei rakkaus saa mua täysin täst kaupungist,siks mä väsään laulun siit.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Mä en nää rakkautta de Cheek. Ou les paroles du poème Mä en nää rakkautta. Cheek Mä en nää rakkautta texte. Peut également être connu par son titre Ma en naa rakkautta (Cheek) texte.