Severina "Dobrodošao u klub" paroles

Traduction vers:arbgdeelesitplrusr

Dobrodošao u klub

Vjerovala samU tvoju priču da si pravi,Da jedina sam jaU tvome srcu, u tvojoj glavi,A ti bio si dno,Varao me sa stoSada gledaj me i pati,S drugim sve ću ti vratiti.

Ref:Dobrodošao u klub,Sjedi udobno se smjesti,Prevarenih ima svudZar to nisu dobre vijesti?Mene ti, a tebe ja,Ama svima to se desi,Dobrodošao u klubOko za oko, zub za zub.

Baš takve kao tiNi pred tobom se ne stide,A ovaj život mojNek na tvoju dušu ide,Jer ti bio si dnoVarao me sa sto,Sada gledaj me i pati,S drugim sve ću ti vratiti.

Ref.

Samo smo se smijali,I pričali o genima,Maštali o djeci,I o njihovim imenima,Mislili da skupa ćemoZlo i dobro dijeliti,Za bolji život štedjeti,U bolji kraj preseliti,Ali tebi očiglednoSve to bilo maloJer zbog tvoje glupe slabostiSve u vodu palo je,Jedna ružna riječDobro te opisuje,Ali boljet će te kao mene,A to ti potpisujem...

Ref.

Добре дошъл в клуба

ВярвахВ приказките ти, че си правилният,Че аз съм единственатаВ сърцето и в ума ти.А ти беше дъно,Мамеше ме със стотици.Сега ме гледай и страдай,С друг ще ти върна всичко.

Добре дошъл в клуба,Сядай, настани се удобно.Измамени хора има навсякъде,Това не е ли добра новина?Ти мен, а аз теб,е, на всекиго се случва,Добре дошъл в клубаОко за око, зъб за зъб.

Точно такива като теб,дори и пред Бог не се срамуват,А този мой животНека лежи на съвестта тиЗащото ти беше дъно,Мамеше ме със стотици,Сега ме гледай и страдай.С някой друг ще ти отмъстя за всичко.

Скоро се смяхмеИ говорихме за гениМечтаехме за децата ниИ как биха се казвалиМислехме, че заедноще делим добро и зло,ще пестим за по-добър живот,ще се преместим в по-добър квартал.Но на теб явноТова не ти стигаше,Заради глупавата ти слабостВсичко отиде по дяволитеЕдна грозна думаТе описва много добре,Но ще те боли колкото и менТова ти го обещавам ...

ДОБРО ДОШАО У КЛУБ

В(ј)еровала сам;У твоју причу,да си прави;Да,једина сам ја;У твоме срцу,у твојој глави.А ти био си дно;Варао ме са сто;Сада,гледај ме и пати;С' другим,све ћу ти вратити!

*Добро дошао у клуб;**С(ј)еди,удобно се см(ј)ести!**Преварених има свуд;**Зар,то нису добре в(иј)ести(?)**Мене ти - а тебе ја;**Ама,свима,то се деси!**Добро дошао у клуб;**Око за око,зуб за зуб!*

Баш такве,као ти;Ни пред Бого/ем се,не стиде!А овај,живот мој;Нек на твоју душу иде!Јер ти,био си дно;Варао ме са сто!Сада,гледај ме и пати;С' другим,све ћу ти вратити!Ха,ха,ха,ха,ха,ха...

------------------------------

Само смо се см(и)ејали;И причали о генима;Маштали о д(ј)еци;И о њиховим именима.Мислили,да,скупа ћемо;Зло и добро д(иј)елити;За бољи живот штед(ј)ети;У бољи крај преселити.Али теби,очигледно;Све то било,мало је;Због твоје,глупе слабости;Све у воду,пало је!Једна,ружна р(иј)еч;Добро те описује,Али болеће(бољет' ће) те,као мене;А то,ти потписујем!...О...--------------------------------

--------------------------------------------------------------------...Крај.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Dobrodošao u klub de Severina. Ou les paroles du poème Dobrodošao u klub. Severina Dobrodošao u klub texte. Peut également être connu par son titre Dobrodosao u klub (Severina) texte.