Preslava "Stiga ti (Стига ти)" paroles

Traduction vers:enestr

Stiga ti (Стига ти)

След теб кафето ми е слабо и алкохолът не гори!Мъжете никакви ги няма - не ги усещам, разбери!След теб не съм се засмяла!След теб не съм красива, вече не!Това достатъчно ли е? Стига ти!

Припев:Стига ти за днеска - друг не те замества!Липсваш ми, стига ти!Стига ти да знаеш, че не те забравям,че боли, стига ти!

Цигара паля и я мачкам, не се докосвам до храна!И на дивана спя откакто след теб леглото опустя!След теб не съм се засмяла!След теб не съм красива, вече не!Това достатъчно ли е? Стига ти!

Припев: (x2)Стига ти за днеска - друг не те замества!Липсваш ми, стига ти!Стига ти да знаеш, че не те забравям,че боли, стига ти!

Стига ти!

Senin için yeter

Senden sonra kahve yeterince sert değil ve alkol beni yakmıyorErkekler etrafta değil, onları hissetmiyorum, biliyorsunSenden sonra gülmedimSenden sonra güzel değilim, bundan sonra değilimYeter mi? Senin için yeter!

Senin için bugün için yeter, hiç kimse senin yerini almadı!Seni özlüyorum, senin için yeterSeni unutmadığımı bilmen senin için yeterBu canımı yakıyor, senin için yeter!

Sigara yakıyorum ve eziyorum. Yemek yemiyorumVe koltuk üstünde uyuyorum , senden sonra yatak ıssız.Senden sonra gülmedimSenden sonra güzel değilim, bundan sonra değilimYeter mi? senin için yeter.

Senin için bugün için yeter, kimse senin yerini almadı.Seni özlüyorum, senin için yeterSeni unutmadığımı bilmen senin için yeterBu Can'ımı yakıyor, senin için yeter!

Senin için yeter!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Stiga ti (Стига ти) de Preslava. Ou les paroles du poème Stiga ti (Стига ти). Preslava Stiga ti (Стига ти) texte. Peut également être connu par son titre Stiga ti Stiga ti (Preslava) texte.