Rytmus "Elektro šoky" letra

Traducción al:en

Elektro šoky

Budem rapovat toisté dovtedy, kým vám neprestane je*at

Elektrošoky na vaše hlavy,zarábať lóve ma stále baví,krásny život, mám vás v p*či,chudobná nula zdola kričí,on je blázen, uteká holý,cez rieky a cez hory,pena z huby, depresie,padáš hlboko(Black Diamond Prince) do insomnie.

Volaj ma Black Diamond Prince, ty gádžo,sleduješ ma každý deň, ty gádžo,najlepší raper v Európe, ty gádžo,toto ty nikdy nedokážeš, ty gádžo,ja som hitmaker, spevák a raper,pozná ma tvoja mamka, tatko, babka aj neter (k*rva),bolo nás veľa, jeah, teraz som sám (sám),môj talent šetkým ukázal do je najväčší pán,moje texty píše druhý,mám na to ľudí, ja podpisujem už iba zmluvy (do p*če),k*koti v*jebaný,hejteri stále nervózni, lebo som prij*baný.

Elektrošoky na vaše hlavy,zarábať lóve ma stále baví,krásny život, mám vás v p*či,chudobná nula zdola kričí,on je blázen, uteká holý,cez rieky a cez hory,pena z huby, depresie,padáš hlboko do insomnie.

Vandráci majú komplex, lebo sa mi darí,diár mám plný, nezastavím sa do jari,som stále v kurze, moje meno stále žiari,už ma nebaví byť najlepší, lebo som asi starý,zmizni do p*če, j*bem rapy iba za peňáze (iba za peňáze),nič iné v živote už asi ani nedokážem,j*bem rapy iba za peňáze (iba za peňáze),nikdo ma nezastaví, nikdo mi to nezakáže (žebráci),ja mám v p*či, že si s*rem do huby,môj život je naplnený, chodím kŕmiť holuby (ešte raz),ja mám v p*či, že si s*rem do huby,na čo ma k*kot počúvaš, keď sa ti to neľúbi,ovce poj*bané!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Elektro šoky de Rytmus. O la letra del poema Elektro šoky. Rytmus Elektro šoky texto. También se puede conocer por título Elektro soky (Rytmus) texto.