Rytmus "Elektro šoky" lyrics

Translation to:en

Elektro šoky

Budem rapovat toisté dovtedy, kým vám neprestane je*at

Elektrošoky na vaše hlavy,zarábať lóve ma stále baví,krásny život, mám vás v p*či,chudobná nula zdola kričí,on je blázen, uteká holý,cez rieky a cez hory,pena z huby, depresie,padáš hlboko(Black Diamond Prince) do insomnie.

Volaj ma Black Diamond Prince, ty gádžo,sleduješ ma každý deň, ty gádžo,najlepší raper v Európe, ty gádžo,toto ty nikdy nedokážeš, ty gádžo,ja som hitmaker, spevák a raper,pozná ma tvoja mamka, tatko, babka aj neter (k*rva),bolo nás veľa, jeah, teraz som sám (sám),môj talent šetkým ukázal do je najväčší pán,moje texty píše druhý,mám na to ľudí, ja podpisujem už iba zmluvy (do p*če),k*koti v*jebaný,hejteri stále nervózni, lebo som prij*baný.

Elektrošoky na vaše hlavy,zarábať lóve ma stále baví,krásny život, mám vás v p*či,chudobná nula zdola kričí,on je blázen, uteká holý,cez rieky a cez hory,pena z huby, depresie,padáš hlboko do insomnie.

Vandráci majú komplex, lebo sa mi darí,diár mám plný, nezastavím sa do jari,som stále v kurze, moje meno stále žiari,už ma nebaví byť najlepší, lebo som asi starý,zmizni do p*če, j*bem rapy iba za peňáze (iba za peňáze),nič iné v živote už asi ani nedokážem,j*bem rapy iba za peňáze (iba za peňáze),nikdo ma nezastaví, nikdo mi to nezakáže (žebráci),ja mám v p*či, že si s*rem do huby,môj život je naplnený, chodím kŕmiť holuby (ešte raz),ja mám v p*či, že si s*rem do huby,na čo ma k*kot počúvaš, keď sa ti to neľúbi,ovce poj*bané!

Electro Shocks

I will rap the same until you stop being f*cked up

Electro shoks on your headsI still enjoy earning doughBeautiful life, I don't care about youA poor zero screams from downwardsHe is a dumb, he is running nakedThrough the rivers and through the mountainsFoam from mouth, depressions,You fall deeply (Black Diamond Prince) into the insomnia

Call me Black Diamond Prince, you dude1I watch me every day, you dudeThe best rapper in Europe, you dudeYou can never do this, you dudeI'm the hitmaker, singer and rapperYour mother, father, grandmother and niece know me (sh*t)There was a lot of us, yeah, now I'm alone (alone)My talent has shown to everyone who's the greatest bossThe other one writes my textsI have people for it, I sign just the covenants (f*ck)F*cking motherfuckersHaters still nervous, because I'm f*cked up

Electro shoks on your headsI still enjoy earning doughBeautiful life, I don't care about youA poor zero screams from downwardsHe is a dumb, he is running nakedThrough the rivers and through the mountainsFoam from mouth, depressions,You fall deeply into the insomnia

Bums have complex, because I do wellMy diary is full, I won't stop until the spring comesI'm still in2, my name still shinesI don't enjoy being the best one anymore, 'cause I'm probably oldGo away, I f*ck rapping just for money (just for money)Perhaps I will not show more in my lifeI f*ck rapping just for money (just for money)No one can stop me, no one can forbid it to me (beggars)I don't care that I poo to my mouth3My life is full, I go to feed the doves (one more time)I don't care that I poo to my mouthWhy do you, m*therfucker listen to my songs when you don't like itF*cking sheep!

Here one can find the English lyrics of the song Elektro šoky by Rytmus. Or Elektro šoky poem lyrics. Rytmus Elektro šoky text in English. Also can be known by title Elektro soky (Rytmus) text. This page also contains a translation, and Elektro soky meaning.