Rytmus "Nehľadám" lyrics

Translation to:en

Nehľadám

Už ťa nikde vôbec nehľadám, (aha)už sa ničiť tebou nenechám,Čakal som dlho nato, kedy mi to hlavou všetko prejde, prejde.Ja idem ďalej už ťa vôbec nehľadám.

Iou, o, ie

Pred rokom som ešte ľúbil, (iou)s tebou decko som mať túžil. (aha)Bola si všetko v mojom živote,ty vieš, že som dodržal čo všetko som ti sľúbil.

Ty si nebola tou pravou,všetko si to hrala predo mnou.Otvorila si mi oči, ja som skončil, je to za mnou,odišla si už aj z mojich snov.

Refrén:Už ťa nehľadám, už ťa nehľadám, (nehľadám)možno pamätám, už nechcem sa vrátiť. (ne)Na to, keď som ťa zo srdca tak miloval,všetky moje myšlienky som obetoval. (obetoval)Už ani s tebou sny ne-nemám,Už nechcem sa vrátiť.

Už ťa nehľadám, (už ťa nehľadám), už ťa nehľadám, (ie, ie)možno pamätám, už nechcem sa vrátiť.(ne, ne)Na to, jak som sa pred tebou ponižoval,ľutujem, že niekedy som otravoval,musel som nato prísť úplne sám.

Ja som rád, že ťa už nepoznám, (iou, nepoznám)už ťa nikde vôbec nehľadám. (už ťa nehľadám)Čakal som dlho nato, kedy mi to hlavou všetko prejde,(čakal som dlho nato, kedy mi to hlavou prejde)idem ďalej už ťa vôbec, (iea) vôbec, (iea) vôbec (iea)

(Ou)

Nechápem, že som to nevidel,nechcel som sa pozreť na veci, keré sú pravdivé. (iou)Zachovala si sa zle,keď sľúbili sme vernosť ja tebe a ty mne.Najhoršie dni máme za sebou,nemusíš sa hanbiť predo mnou.Podviedla si, ja som skončil, konečne je to už za mnou,odišla si už aj z mojich snov.

Refrén:Už ťa nehľadám, (iau) už ťa nehľadám,možno pamätám, už nechcem sa vrátiť. (ie)Na to, keď som ťa zo srdca tak miloval,všetky moje myšlienky som obetoval.Už ani s tebou sny ne-nemám,Už nechcem sa vrátiť.

Už ťa nehľadám, (ie) už ťa nehľadám, (nehľadám)možno pamätám, už nechcem sa vrátiť. (počuješ?)Na to, jak som sa pred tebou ponižoval,ľutujem, že niekedy som otravoval, (ľutujem, že niekedy som otravoval)musel som nato prísť úplne sám. (oou, je-e-e)

Refrén:Už ťa nehľadám, už ťa nehľadám,možno pamätám, už nechcem sa vrátiť. (ie)Na to, keď som ťa zo srdca tak miloval,všetky moje myšlienky som obetoval.Už ani s tebou sny ne-nemám,Už nechcem sa vrátiť.

Už ťa nehľadám, už ťa nehľadám, (ie)možno pamätám, (ie) už nechcem sa vrátiť.Na to, jak som sa pred tebou ponižoval,ľutujem, že niekedy som otravoval,musel som nato prísť úplne sám.

I don't look for

I don't look for you anywhere at all, (aha)I won't let yourself destroying me anymore,I have been waiting too long for the time when it comes over my mind, come over.I go on, I don't look for you anymore

Iou, oh, ye

I still loved a year ago, (iou)I wished to have a kid* with you (aha)You were everything in my life,You know that I did everything what I promised you.

You weren't the right one,everything you pretended to meYou have opened my eyes, I ended up, it's behind me,you go away of my dreams too.

Chorus:I don't look for you anymore, I don't look for you anymore, (I don't look for)maybe I remember, I don't want to return (nope)to (that time) when I loved you of my heart,all of my thoughts I have sacrificedI do-don't have even dreams with you,I don't want to return anymore

I don't look for you anymore, (I don't look for you anymore), I don't look for you anymore, (ye, ye)Maybe I remember, I don't want to return anymore (nope, nope)to (that things) how I abased for you,I regret that once I bothered youI had to realize it fully of my own.

I am glad, that I don't know you anymore, (iou, I don't know)I don't look for you anywhere at all. (I don't look for you anymore)I have been waiting too long for the time when it comes over my mind(I have been waiting too long for the time when it comes over my mind)I go on and I (don't) you at all, (yea) at all, (yea) at all (yea)

(Oh)

I don't understand that I didn't see it,I didn't want too look on things, which are truthfulYou were doing wrong,when we promised faithfulness, I to you and you to me.The worst days we have behind ourselvesyou don't have to be ashamed of meyou deceived, I ended up, finally it's behind me,you went away of my dreams too

Chorus:I don't look for you anymore (yah) I don't look for you anymoremaybe I remember, I don't want to return (ye)to (that time) when I loved you of my heart,all of my thoughts I have sacrificedI do-don't have even dreams with you,I don't want to return anymore

I don't look for you anymore, (ye), I don't look for you anymore, (I don't look for)Maybe I remember, I don't want to return anymore (do you hear it?)to (that things) how I abased for you,I regret that once I bothered you (I regret that once I bothered you)I had to realize it fully of my own (ooh, ye-e-e)

Chorus:I don't look for you anymore, I don't look for you anymoremaybe I remember, I don't want to return (ye)to (that time) when I loved you of my heart,all of my thoughts I have sacrificedI do-don't have even dreams with you,I don't want to return anymore

I don't look for you anymore, I don't look for you anymore, (ye)Maybe I remember, (ye) I don't want to return anymoreto (that things) how I abased for you,I regret that once I bothered youI had to realize it fully of my own

Here one can find the English lyrics of the song Nehľadám by Rytmus. Or Nehľadám poem lyrics. Rytmus Nehľadám text in English. Also can be known by title Nehľadam (Rytmus) text. This page also contains a translation, and Nehľadam meaning.