Lax’n’busto "Bogeria" letra

Traducción al:enes

Bogeria

Quan la neu es cansa i es fa tendra,quants desitjos en aquest moment,quanta vida, quanta primavera,jo no puc assaborir-les,no puc canviar de rumb els pensaments.

Si pogués reviure un cop aquest instant,de gran, quan ja ningú recordi com va ser,ho faria sense por i sense innocència,com aquell que va oblidar que parla d'ell.

Viure de nou al recordarel regust d'un temps llunyài d'algú que sents potser teva, però fugaç.Ja no saps si feia mal, o era un somni sobrenaturalque el destí no et va atorgar,aquella veu, aquell desig, aquella bogeria.

Tu, que et perds, que ja no sé per on trobar-tefes, desfés i torna per tornar a allunyar-te,omples buits amb posat de marbre.I jo que veig que lluito però se m'escapa,sé que el temps m'ensenyarà com oblidar-teperò l'espera resulta llarga.

I tu que et perds, que ja no sé com allunyar-te,fes i desfés, potser el culpable vaig ser joque vaig fer malament,de forma inconscient, premi sense interès.Misteri que ara ja no resoldré, em manca fe.

Si pogués reviure un cop aquest instant,de gran, quan no recordi com va ser,ho faria sense por i sense innocènciacom aquell que va oblidar que parla d'ell.

Viure de nou al recordar,el regust d'un temps llunyài d'algú que sents potser teva, però fugaç.Ja no saps si feia mal, o era un somni sobrenaturalque el destí no et va atorgar,aquella veu, aquell desig, aquella bogeria.

I tu que et perds, que ja no sé com allunyar-te,fes i desfés, potser el culpable vaig ser jo,que vaig fer malament,de forma inconscient, premi sense interès.Misteri que ara ja no resoldrem, ens manca fe.

Locura

Cuando la nieve se cansa y se funde,cuántos deseos en este momento,cuánta vida, cuánta primavera,yo no puedo saborearlas,no puedo cambiar de rumbo los pensamientos.

Si pudiera revivir una vez este momento,de mayor, cuando ya nadie recuerde como fue,lo haría sin miedo y sin inocencia,como aquel que olvidó que habla de él.

Vivir de nuevo al recordarel regusto de un tiempo lejanoy de alguien que sientes quizás tuya, pero fugaz.Ya no sabes si hacía daño, o era un sueño sobrenaturalque el destino no te otorgó,aquella voz, aquel deseo, aquella locura.

Tú, que te pierdes, que ya no sé dónde encontrartehaz, deshaz y vuelve para volver a alejarte,llenas huecos sin inmutarte.Y yo que veo que lucho pero se me escapa,sé que el tiempo me enseñará a olvidartepero la espera resulta larga.

Y tú que te pierdes, que ya no sé cómo alejarte,haz y deshaz, quizás el culpable fui yo,que hice mal,de forma inconsciente, premio sin interés.Misterio que ahora ya no resolveré, me falta fe.

Si pudiera revivir una vez este momento,de mayor, cuando no recuerde como fue,lo haría sin miedo y sin inocencia,como aquel que olvidó que habla de él.

Vivir de nuevo al recordarel regusto de un tiempo lejanoy de alguien que sientes quizás tuya, pero fugaz.Ya no sabes si hacía daño, o era un sueño sobrenaturalque el destino no te otorgó,aquella voz, aquel deseo, aquella locura.

Y tú que te pierdes, que ya no sé cómo alejarte,haz y deshaz, quizás el culpable fui yo,que hice mal,de forma inconsciente, premio sin interés.Misterio que ahora ya no resolveremos, nos falta fe.

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Bogeria de Lax’n’busto. O la letra del poema Bogeria. Lax’n’busto Bogeria texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Bogeria. Que significa Bogeria.