Lax’n’busto "Viu la vida amb mi" letra

Traducción al:en

Viu la vida amb mi

Quan et costaentendre el teu voltantQuan no dius totel que estàs pensant,Quan els teusamics se'n van,És hora de pensar-s'ho.

Quan ja res no téuna solucióQuan el teu mónés l'habitació,Quan el que eraja no és,És hora depensar-s'ho

Si no saps el que vols,Si res no t’està bé,Tan sols queda un consol,Uneix-te a mi.

Ni cridar,Ni lluitar,Ni la força d’un sol puny,Ni abraçar la foscor,Ni sentir-te exclòs del món,Res d’això no et fa sentir millor,Res d’això no va amb tu,Mai més res no et farà por,Viu la vida amb mi

El problema no és ser talcom ets,El problema és no entendreels demés,Si tots volem un món per tots,Quan..... tan evidentQuan no compti quanta pasta tens,Si arriba un dia aquest moment,Al mon s’hi podrà viure.

Si no saps el que vols,Si res no t’està bé,Tan sols queda un consol,Uneix-te a mi.

Ni cridar,Ni lluitar,Ni la força d’un sol puny,Ni abraçar la foscor,Ni sentir-te exclòs del món,Res d’això no et fa sentir millor,Res d’això no va amb tu,Mai més res no et farà por,Viu la vida amb mi.Si no saps el que vols,Si res no t’està bé,Tan sols queda un consol,Uneix-te a mi.

Si tu saps que jo no et fallaré,Si jo sé que tu no em fallaràs,La vida es fa simple en un móntan complicat.

Mira’t cara a cara davant del mirall.Comença el dia amb força dinsd’un món real.Jo hi vull viure amb tu..., hi viuré amb tu.

Ni cridar,Ni lluitar,Ni la força d’un sol puny,Ni abraçar la foscor,Ni sentir-te exclòs del món,Res d’això no et fa sentir millor,Res d’això no va amb tu,Mai més res no et farà por.

Ni cridar,Ni lluitar,Ni la força d’un sol puny,Ni abraçar la foscor,Ni sentir-te exclòs del món,Res d’això no et fa sentir millor,Res d’això no fa per tu,Mai més res no et farà por,Viu la vida amb mi,Viu la vida amb mi,Viu la vida amb mi.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Viu la vida amb mi de Lax’n’busto. O la letra del poema Viu la vida amb mi. Lax’n’busto Viu la vida amb mi texto.