Elemental "Sama" letra

Traducción al:en

Sama

REMI:Kako bi bilo da za nekih dvaest godinapogledam natrag i shvatim što sam propustilaKak bi mi život izgledo da sve se svodi nauzdisanje za snovima što sam popušila.

Dok su mi svi govorili ne budi blesavaZiher je ziher kolotečina je sigurnaNađi si poso, ko još živi sam od pjesamaIpak sam zagrizla bez žaljenja

I ko zna da li bi imalo sebe voljelada sam bar jednom po tuđoj želji zaplesalaI moje odluke, nisu uvijek razumneal su najbolje - za mene ispravne.

Daj mi da sama probamJa znam što je najboljeDaj mi da sama hodamsama ću uspijet sve.

Daj mi da sama probamLako ću naučit seDaj mi da sama hodamspremna sam na najgore.

REMI:Tvrdoglava sam pa ne pristajem na uvjeteKad jednom pogneš glavu, drugi put te ucjene.Ne trebam poduku, ni tuđe zlatne savjete,ako su zlatni, što ih na sebe ne primjene.

Jučer mi pružaju ruku, ko fol, da pomognuDanas mi ta ista pomoć dođe na naplatuJučer mi nude da za mene vezu potegnuDanas podvaljuju, da zbog njih sam tu.

Sorry al nebi htjela da za dvaest godinapogledam natrag i shvatim što sam propustila.Pa slušam srce makar zvučalo otrcanoJednostavno - za mene ispravno.

SHOT:pusti me da pogriješim sam, čak da grešku ponavljam,bitno da pokušam, sve isprobam jer nije me sram,i kad griješim neka griješim, pa što se to tebe tiče,mogu sam, samo znam da ne trebam tvoje priče,neću bit ko ti, poslije si mislit što bi bilo,mi smo drukčiji, meni se drukčije dogodilo,posložilo da je kako je - bolje il lošijepusti me, oću sam probat sve,ne ne ne trebam savjete, ne trebam te da me vodiš,ne ne ne trebam borca da za mene bitke vodiš,imaš svoj život, sam po svome živi ga,mene pusti da pokušam sam,ak ne uspijem - a jebi ga!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Sama de Elemental. O la letra del poema Sama. Elemental Sama texto.