Elemental "Romantika" letra

Traducción al:en

Romantika

Teško je mislit na romantiku,Slušat razum i logiku kad si tako...mmm..dobar!

Teško je glumit manire fine,Samo brijem kak da te skinem, tako si...mmm...dobar!

Trudim se ostat dama,Al dama izvisi sama, a ti si tako...mmm...dobar!

Ajmo ne sad raspravljat, nemoj me samu ostavljatMožda te, vodim doma

REMI:Vidim da me gledaš sa istog mjesta i to već cijelu večer,Baš si šećer a vjeruj mi inače frikove srećemČiniš mi se guba, zanimljiv, a meni je dosadnoNije da ovo radim inače pa zgledam zbunjenoMalo mi je crnjak, hvatam zrak, koji mi je vragInače uvaljam šprehu u trenu a zake sad imam tremu?Hmm..Kak se zoveš, kaima, kam inače izlaziš ha?Iz kog si kvarta, iz centra isto kao i ja?Koji je tvoj znak, čekaj pogodit ću, vodenjakNisi ? šteta, al ne smeta, ajmo ispočetkaPlatit ću piće da mi pomogne uvaljat pričeKažeš sviđam ti se i inače voliš repericeMa sve je pet, meni se sviđa tvoje liceI način na koji popuniš traperice.Ajmo ne filozofirat, ako mogu biratOvdje je raja koma a ja sam sama doma.

Dok se penjemo na kat postaje sve teže izdržatBiti svetica ko djevica, jebi ga, neću stat.I koga briga kak se zoveš, neću te sutra zvatDovoljno je to što vidim, bar zasad.Kaj čekaš čekaš da sve započnem sama?Pa da sutra imaš štofa za ispričat dečkima.Haha, ti nemaš pojma da volim biti glasnaKažeš to te napaljuje, onda sam te dobro našla.Igraš čudno, opusti, imam što oćešJa sam kontrol frik - baš tvoj tip, ak niš, bar za noćasPusti da, budem ja, ta koja te inspiriraMuza i carica ak treba rob i gospodarica...Šta tiltaš, hej, kad počinem pričat prljavoNema natrag, hej, i baš me briga u što srljamoLiži mi vrat i šapni što bi mi sve radioDok svira radio ko Boris, dost je strofe oću korusDaj što nudiš, valjda ti netreba tumačAjmo ne gasit svjetlo da se možeš lakše snać.

Vidno razočarana diplomatski tražim riječiPregrizem jezik da nemoram iskreno rećiNavlačim hlače i kontam, totalno bed šprehaPitaš kak je bilo, suzdržavam se od smijehaSuper lover men ispo totalni amaterKajem se - trebala sam znat da je predamnom blefer

Ne srce to nije bilo cijelu noćI to nije bilo do jajaBilo je 10 minutaI nisi niš obavio do kraja

Imaš predivno lice i loš smisao za humorAjde kupi prnjice, od šprehe me hvata umorOkreni ključ, kad izlaziš, nemoj lupat vratimaNemam želje za reprizom brijem da sam shvatila.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Romantika de Elemental. O la letra del poema Romantika. Elemental Romantika texto.