Klapa Cambi "Jedna rič" letra

Traducción al:deenhrru

Jedna rič

Jedna kriva rič, ća je poletila u trenuTi si tila ić, svitlo pritvorila u sjenuJedna kriva rić, ka kamen dovoljna je bilada srušiš se ka tica slomljenih krila.

Jedna prava rič, da mi je bila u tom trenuTi si tila ić, svitlo pritvorila u sjenuJedna prava rič, znan da vridila bi zlata,otvorila bi tvoga srca vrata.

REFRAINSad mi je žal, sad mi je žal,sad kad je cima došla u kraj.Sad mi je žal, sad mi je žal,godine stišću, a ne vidim raj.

Jedna prava rič, da mi je bila u tom trenuti si tila ić, da te zadržin ka ženuJedna prava rič, znan da vridila bi zlata,otvorila bi tvoga srca vrata.

END

Jedna riječ

Jedna kriva riječ, koja je poletjela u trenuTi si htjela ići, svijetlo pretvorila u sjenuJedna kriva rijeć, kao kamen dovoljna je bilada srušiš se kao ptica slomljenih krila.

Jedna prava riječ, da mi je bila u tom trenuTi si htjela ići, svijetlo pretvorila u sjenuJedna prava riječ, znam da vrijedila bi zlata,otvorila bi tvoga srca vrata.

REFRAINSad mi je žao, sad mi je žao,sad kad je cima došla u kraj.Sad mi je žao, sad mi je žao,godine stišću, a ne vidim raj.

Jedna prava riječ, da mi je bila u tom trenuti si htjla ići, da te zadržim kao ženuJedna prava riječ, znam da vrijedila bi zlata,otvorila bi tvoga srca vrata.

END

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Jedna rič de Klapa Cambi. O la letra del poema Jedna rič. Klapa Cambi Jedna rič texto.