Xindl X "Morální sex" letra

Traducción al:en

Morální sex

Když k tobě Jáhve promlouvá z láhve džinua nabádá tě k činu, změníš se v mašinu,co líně skončí v klíněholky, co balí tě, chytáš se do sítě.

Nevíš, zda je to nerozumem nebo rumem,či vínem, zda jste v Kolíně nad Rýnemanebo v Prosetíně a v poslední setiněvteřiny rozhrneš peřinylesa a klesáš.Možná je to chlastem,možná tou tíhou na tvejch bedrech.

I v těhle letních vedrech občas tě zamrazía ty razíš hesloproti smutku a strachu extází.A tak jí porazíš do mlází.A plazíte se tu po sobě nazí...

Saháš jí na kozy, upadáš do sladky narkózy,cejtíš se jak Ozzy Osbourne, jak Jason Bourne,jak agent beze jména,jak někdo, kdo něco znamená.

A pak už to jde ráz naráz,celkem bez příkras, zásun a příraza nádech a výdecha ty už ťeď víš, co příjde

REF.: Morální sex a orální kocovina,cílová rovina, za kterou začíná reálnej světMorální sex a orální kocovina,medicína, co ráno mění se v jed.

A na patře pachuť šťovíku,volá po vyprošťováku,tak běž se sjet a nech těch vět,že máš pocit, žes procit a zítra, že bude to jinak.Zas přijde další noc a další kocovina.

Dáte si ještě pár čísel i to telefonnívíš, že ty jí neprozvoníša sotva už nejsi v níjsi zas depresivní.

To je ta světská sláva,zválená polní tráva a holka, co dáváa bere si víc, než jsi nabídnula ty nevíš, zda se cítit cool či jako vůl.

Říkáš si, nechci bejt otrok svejch tužeba využívat služebkaždý fanynky, co hned mě dá,jako v tý písničce od Honzy Nedvěda,kde se choval jako jelito a tě mu to je líto,pro pár tahů z trávy, pro pár nocí touhy,je to blbost,ale na tuhle situaci sedí to.

Koukáš jí do vočí, cejtš se jak Ivan Vyskočilkdyž potkal Anife. Říkáš jí, že není fér,jak ti svět nerozumía z kapsy vyndaváš dvě gumy.

To je ta touha, co je jenom reflex,panáky na ex a banální sexa anální řečia víš, že to nebude lepší.Zas přijde

REF.Morální sex a orální kocovina,cílová rovina, za kterou začíná reálnej světMorální sex a orální kocovina,medicína, co ráno mění se v jed.

A na patře pachuť šťovíku,volá po vyprošťováku,tak běž se sjet a nech těch vět,že máš pocit, žes procit a zítra, že bude to jinak.Zas přijde další noc a další kocovina.

"Na dlani jednu z tvých řasdo tmy se koukám"Zpíváš jí kraviny,co někdo napsal nějaký jiný,říkáš jí, že hezky vonía dochází ti, že vo nívíš úplný kulový a stejně si ji chtěl ulovit,posilněn vinným střikem v honbě za výstřikem.

Na pódiu jsi možná Elvisv džínech Levisi když ze slevya máváš kolem sebe sebejistýmy slovy.

Však, co se víry v sebe týče, jsi nevěřící Tomáša furt si musíš dokazovat, že na to máša tak ozbrojen jamby a trochejiženeš se za další trofejí.

Líbáš jí na líčka, měníš se v Michala Pavlíčkajsi Karlem Gottem zbrocen jejím potemjsi bohém, co je polobohema dáváš svejm zásadám sbohem!

Souloží problémy odložíštahleta metoda zaberá, jsi Palo Haberaříkáš jí: "Pojď kotě na kutě,dneska tě příjmu, do svýho Teamu!"Pak príde

REF.Morální sex a orálná kocovina,cílová rovina, za kterou začíná reálnej světMorální sex a orální kocovina,medicína, co ráno mění se v jed.

A na patře pachuť šťovíku,volá po vyprošťováku,tak běž se sjet a nech těch vět,že máš pocit, žes procit a zítra, že bude to jinak.Zas přijde další noc a další kocovina.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Morální sex de Xindl X. O la letra del poema Morální sex. Xindl X Morální sex texto. También se puede conocer por título Moralni sex (Xindl X) texto.