Els Catarres "Vull estar amb tu" letra

Traducción al:esfr

Vull estar amb tu

L'olor del cafè dels matinsquan em llevo amb tu.Els plats del soparque ningú te el valor de rentar.

I penso amb tu a cada momentdes que el sol treu el cap pel Tagamanenti va il·luminantels somriures de la meva gent.

El parell de mitjons de colorsoblidats dins al llit,els veïns del tercerque se'm queixen dels teus crits d'ahir.

I quan dius que tens pressa però encara tens tempsd'enganxar-te als llençols durant cinc minuts més;fent el gos, fent l'amor, expulsant-nos la mandra molt lentament.

I és que per miels teus defectes són tan espectaculars.Ningú podrà fer-me dubtar,que vull estar amb tu, oh oh, oh oh. (x2)Jo vull estar amb tu. (x2)

Quan m'enfado i esclates a riure per sota el nas.Quan et dono peixet en els llocs que t'agrada guanyar.

La vida tranquil·la dels dies d'estiu,les nits a la fresca banyant-nos al riu.Petons i cançons a la platja de Tamariu.

I és que per miels teus defectes són tan espectaculars.Ningú podrà fer-me dubtar,que vull estar amb tu, oh oh, oh oh. (x2)Jo vull estar amb tu. (x2)

La teva veu comença el dia,la promesa d'una alegria que viu entre els teus gestos quotidians.Em quedaré amb tu per sempre,a la vora de la primaveraque es desplega generosa a cada pas.

I es que per mi els teus defectes són tan espectaculars.Ningú podrà fer-me dubtar,que vull estar amb tu, oh oh, oh oh. (x2)Jo vull estar amb tu. (x2)

Jo vull estar amb tu ooh ooh (x 4)Per l'olor a cafè dels matinsquan em llevo amb tu.

Quiero estar contigo

El olor del café de las mañanascuando me levanto junto a ti.Los platos de la cenaque nadie tiene el valor de lavar.

Y pienso en ti, en cada momento,y es que el sol saca la cabezay va iluminandolas sonrisas de mi gente.

La pareja de calcetines de coloresolvidados dentro de la cama,los vecinos del terceroque se quejan de tus gritos de ayer.

Y cuando dices que tienes prisa pero todavía tienes tiempode engancharte a las sábanas durante cinco minutos más;haciendo el perro, haciendo la mona, quitandonos la perrera muy lentamente.

Y es que para mi:tus defetos son tan espectaculares.Nadie podrá hacerme dudar,que quiero estar contigo, oh oh, oh oh. (x2)Yo quiero estar contigo. (x2)

Cuando me enfado y "explotas a reir por debajo de la nariz" (empiezas a reirte disimuladamente).Cuando te doy bajito el los sitios que te gusta ganar.

La vida tranquila de los dias de verano,las noches a la fresca bañandonos en el rio.Besos y canciones en la playa de Tamariu.

Y es que para mi:tus defectos son tan espectaculares.Nadie podrá hacerme dudar,que quiero estar contigo, oh oh, oh oh (x2)Yo quiero estar contigo. (x2)

Tu voz empieza el día,la promesa de una alegría que vives bajo tus gestos cotidianos.Me quedaré contigo para siempre,en la orilla de la primaveraque se desplega generosa en cada paso.

Y es que para mi tus defectos son tan espectaculares.Nadie podrá hacerme dudar,que quiero estar contigo, oh oh, oh oh (x2)Yo quiero estar contigo. (x2)

Yo quiero estar contigo ooh ooh (x4)Por el olor a café de las mañanascuando me levanto junto a ti.

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Vull estar amb tu de Els Catarres. O la letra del poema Vull estar amb tu. Els Catarres Vull estar amb tu texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Vull estar amb tu. Que significa Vull estar amb tu.