51koodia "Jos ei ois ketään kenen puolesta kuolla en tahtoisi elää enää" letra

Traducción al:en

Jos ei ois ketään kenen puolesta kuolla en tahtoisi elää enää

Lasinsirpaleilla peittyy alla maanjalkoihini murtuneisiin uppoaa,Mut koska lupasin tullaAina, kun tarvitset niin sen teen,

Vääristynyt aurinko on taivaalla,katkenneet kylkiluut jalkojani painaa,Mut koska lupasin auttaaAina, kun tarvitset (koska)

Jos ei ois ketään, kenen puolesta taistellajos, jos ei ois ketään, kenen puolesta kuolla.

En tahtoisi elää enää, en tahtoisien tahtoisi elää enää, en tahtoisi.

Vedän sinut jälleen pintaan matalaanvaikka olkapääni onkin sijoiltaan,Koska lupasin auttaaAina, kun tarvitset ja niin myös teen.

Itsestäni ihmiskilven muodostanottaisin puolestas vastaan vaikka kuoleman,Koska lupasin ollaVierelläs, kun tarvitset (koska)

Jos ei ois ketään, kenen puolesta taistellajos, jos ei ois ketään, kenen puolesta kuolla.

En tahtoisi elää enää, en tahtoisien tahtoisi elää enää, en tahtoisi,En tahtoisi elää enää, en tahtoisien tahtoisi elää enää, en tahtoisi.

Lasinsirpaleilla peittyy alla maanjalkoihini murtuneisiin uppoaa,Vääristynyt aurinko loi taivaallakatkenneet kylkiluut jalkojani painaa.

Vedän sinut jälleen pintaan matalaanvaikka olkapääni onkin sijoiltaan,Itsestäni ihmiskilven muodostanottaisin puolestas vastaan vaikka kuoleman.

Jos ei ois ketään, kenen puolesta taistellajos, jos ei ois ketään, kenen puolesta kuolla,Jos ei ois ketään, kenen puolesta taistellajos, jos ei ois ketään...

En tahtoisi elää enää, en tahtoisi.En tahtoisi elää enää, en tahtoisi.En tahtoisi!En tahtoisi.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Jos ei ois ketään kenen puolesta kuolla en tahtoisi elää enää de 51koodia. O la letra del poema Jos ei ois ketään kenen puolesta kuolla en tahtoisi elää enää. 51koodia Jos ei ois ketään kenen puolesta kuolla en tahtoisi elää enää texto. También se puede conocer por título Jos ei ois ketaan kenen puolesta kuolla en tahtoisi elaa enaa (51koodia) texto.