Sancak "Rüya değil" letra

Traducción al:fr

Rüya değil

Sancak Verse:Çocukluk uzak bir dünya her şeyden uzakÇocukluk biraz rüya biraz masal geçer bu gündeÇocuktuk herkes oyuncaktı gözümüzdeÇocuktuk büyüyebilmek tek amaçtı işteBüyürsün kafan çalışmaz her şeyeBiraz daha büyürsün o kafayla kafa tutarsın her şeyeBüyürsün gözün her aynada yeni bi sen görürTanınmak istemezsin o halde büyürsün işteBelki çok yavaş bir film bu beklemek yorarsa dinlenmekYasak kaçarsan anıların kapatsın üstünüBiraz dayan denir kesin ve sen dayanamazsın acıtır ..Sabır taşıysan elbet kırarlar üzgünümBir gün gelir sonun ve sen kendini yalanlarla kandırArkanda beyaz önlüklü adamlar varÇocukken inanmadığın eski püskü masallarla vedalaş artıkBelki senide duyarlar ..

Nakarat :

Bi rüya değil , bi rüya değil . Bu rüya değil aç gözlerini şimdi uyuma bugün değil ..ooooUyan artık uyan artık .. nerden çıktı şimdi sırası değil eli mahkum kaderin x2

Deniz Gürzümar Verse :

Yorgunum elimde kırık dökük camlar varÖlümse çok yakında , belki hemen arkamdaKıyıya yanaşmadan gitsem öyle sandallaÖnümde ısrarla yitip giden yıllarlaSaatlerce otur düşün belki çalımlarsın hayatıCennet ellerimde sanki bayağıdır ..Kalbim öyle yorgun öyle sakin öyle derinden bi fısıltıyla karardıBekle beni darağacıBazen beni kendine benzetir oldu bu hayatÖyle dibime konduKarşımdaki belki de oyduAma bana göre sonduYarını düşünmeden bugüne bakmayı özledim öylece görmeyiGamzeli gülüşünle dön gene belki de beraber gidelim öylece..

Nakarat :

Bi rüya değil , bi rüya değil . Bu rüya değil aç gözlerini şimdi uyuma bugün değil ..ooooUyan artık uyan artık .. nerden çıktı şimdi sırası değil eli mahkum kaderin x2

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Rüya değil de Sancak. O la letra del poema Rüya değil. Sancak Rüya değil texto. También se puede conocer por título Ruya degil (Sancak) texto.