Quimby "Kivándorló Blues" letra

Traducción al:en

Kivándorló Blues

Úgy kell a kutyáknak a húsahogy a szívnek mélabúsdallamok közt táncolólélek párologtatólidércekből szőtt elemte szürkésbarna félelemés én mint csíkos rab ruhádnéha gondolok még rádde köszönöm hogy elmúlt ez a szerelem.

Ha bekacsintok hogy mi vane koszos pornó mozibanlátom a bambaság korátrejszolni át az északátrajzolni át az arcokataz ondó szagú vakolatalatt vas karmokat növesztés a fülembe súgja ezti am the best markolat.

Refr:Ne szoríts meg engemne szoríts erősen ez fájinkább szoríts nekemha menni muszájhidd el én veled maradnékszívesen széjjelszakadnékha lenne mér'Magyarország!

Ki hercegnő volt egykoronteríték lett a koncasztalonvicsorgó élettelen húsfelzeng a woodoo-techno bluesmatatnak sóvárgó kezekaz égbe nyúló terpeszekmentén egy új világ jön el,ahol már nincs számomra helyha nem leszek hát nem leszek.

Ne szoríts meg engemne szoríts erősen ez fájinkább szoríts nekemha menni muszájhidd el én veled maradnékszívesen széjjelszakadnékha lenne mér'Magyarország!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Kivándorló Blues de Quimby. O la letra del poema Kivándorló Blues. Quimby Kivándorló Blues texto. También se puede conocer por título Kivandorlo Blues (Quimby) texto.