Quimby "Az egyik ember" letra

Traducción al:en

Az egyik ember

Az egyik ember megeszi a másikat,A másik ember láncfűrésszel simogat,A 3. csak simán a pénzed veszi el,A 4.-et kérdezem, de ő már nem felel.Az 5. a kisszobában befalcol,a 6. még dugna, de te bealszol,a 7.-ről mindenki tudja, hogy gonosza 8.-kal elmenőben szanaszét pofoz.

Kevés az ember,sok az emberszerű lény.Sötét szobában épp csakdereng a lámpafény.

A 9. olyan mint egy koponya,a 10. az előzőnek rokona,a 11-es lábában már benne van a gól,de a kispadról a 12-es lesre gyalogol.A 13-as szerencsétlen alapból,a 14-es sehonnai kalandor,a 15.-nek kilóg a bele,16 tonnát rakott, megette a fene.

Kevés az ember,sok az emberszerű lény.Sötét szobában épp csakdereng a lámpafény.Az élet szép, csak te, Világ, vagy beteg,megfertőzte valami az embereket,szomorú, de fél az, aki szeret,zokog a bohóc, a macska kihányta az egeret.

A 17-es mélységesen alávaló,a 18-as hétköznapi szalontahó,a 19-esnek elment az esze,a 20. jön már, és ez még csak az eleje.A 21-es soha nem volt egészben,a 22-est egyáltalán nem értem,a 23.-nak nem ér a neve,24 karáttal vicsorog rá a neje.

Kevés az ember,sok az emberszerű lény.Sötét szobában épp csakdereng a lámpafény.Az élet szép, csak te, Világ, vagy beteg,megfertőzte valami az embereket,a bizalom nyakán kígyó tekereg,zokog a bohóc, a macska kiköpte az egeret.

...szépen lassan lukra fut az utolsó,jutalma egy baldahinos koporsó,és kedvenc fekvő nyolcasunk a végtelen fele,spricceli a spermát, hogy a világ vulvája legyen vele tele.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Az egyik ember de Quimby. O la letra del poema Az egyik ember. Quimby Az egyik ember texto.