Quimby "Az egyik ember" paroles

Traduction vers:en

Az egyik ember

Az egyik ember megeszi a másikat,A másik ember láncfűrésszel simogat,A 3. csak simán a pénzed veszi el,A 4.-et kérdezem, de ő már nem felel.Az 5. a kisszobában befalcol,a 6. még dugna, de te bealszol,a 7.-ről mindenki tudja, hogy gonosza 8.-kal elmenőben szanaszét pofoz.

Kevés az ember,sok az emberszerű lény.Sötét szobában épp csakdereng a lámpafény.

A 9. olyan mint egy koponya,a 10. az előzőnek rokona,a 11-es lábában már benne van a gól,de a kispadról a 12-es lesre gyalogol.A 13-as szerencsétlen alapból,a 14-es sehonnai kalandor,a 15.-nek kilóg a bele,16 tonnát rakott, megette a fene.

Kevés az ember,sok az emberszerű lény.Sötét szobában épp csakdereng a lámpafény.Az élet szép, csak te, Világ, vagy beteg,megfertőzte valami az embereket,szomorú, de fél az, aki szeret,zokog a bohóc, a macska kihányta az egeret.

A 17-es mélységesen alávaló,a 18-as hétköznapi szalontahó,a 19-esnek elment az esze,a 20. jön már, és ez még csak az eleje.A 21-es soha nem volt egészben,a 22-est egyáltalán nem értem,a 23.-nak nem ér a neve,24 karáttal vicsorog rá a neje.

Kevés az ember,sok az emberszerű lény.Sötét szobában épp csakdereng a lámpafény.Az élet szép, csak te, Világ, vagy beteg,megfertőzte valami az embereket,a bizalom nyakán kígyó tekereg,zokog a bohóc, a macska kiköpte az egeret.

...szépen lassan lukra fut az utolsó,jutalma egy baldahinos koporsó,és kedvenc fekvő nyolcasunk a végtelen fele,spricceli a spermát, hogy a világ vulvája legyen vele tele.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Az egyik ember de Quimby. Ou les paroles du poème Az egyik ember. Quimby Az egyik ember texte.