My Little Pony: Friendship is Magic (OST) "''Flim Flam Veljekset'' The Flim Flam Brothers Song (Official Finnish Dub Version)" letra

Traducción al:en

''Flim Flam Veljekset'' The Flim Flam Brothers Song (Official Finnish Dub Version)

Flim:

Katsopas tätä oi veljeni mun, tämä näky on tuttuPonien kurkku on hyvin kuiva, mutta mehu on loppuHe eivät taida tietää ettei kannata lannistuakaan

Flam:

Sillä meillä on avain tähän surulliseen mehuongelmaan

Flim & Flam:

No teille tilaisuus on ässäYhteisössä teidän tässäHän on Flim, hän on FlamOomme veljekset maankuulutKulkukauppiasponit Nonpareil!

Pinkie Pie:

Nonpa-mikä?

Flim:

Nonpareil ja juuri siksi mä tässä karkeloinParemmin kuin muut tämän hartaan toiveenne täyttää voinSiis uuden maailman täynnä mehua ja tuoreena juotavissa

Flam:

Enemmän mehua kuin parhaissa unelmissa!

Rainbow Dash:

Epäilen!

Flim & Flam:

Siispä tilaisuus on ässä

Ponit:

Yhteisössä teidän tässä

Flim & Flam:

Hän on Flim, hän on FlamOomme veljekset maankuulutKulkukauppiasponit Nonpareil!

Flim:

Ihmettelette jo varmaan kummallista kulkupeliämme

Flam:

Liikkumistavan valitsimme

Flim:

Ja varmaankin jo mietitte missä on tämä luvattu mehu

Flam:

Kuka vain voi väittää niin ja tarjota maata taivaisiin

Flim:

Mutta meillä silti on koje aivan voittamatonLaite täysin ennennäkemätön

Flim & Flam:

Ja siinä on tilaisuus!

Flim:

Ainutlaatuinen on ja suurin ihanin!

Flam:

Uskomattomin!

Flim:

Järkähtämättömin!

Flam:

Korvaamattomin!

Flim:

Käsittämättömin!

Flim & Flam:

Flim Flam veljesten automaattimehuaparaatti!

Flam:

Mitäs sanot, neiti?

Ponit:

Siispä tilaisuus on ässäYhteisössä meidän tässäSiis Flim, siis FlamOlkaa hyvät, meitä auttakaaTeidän mahtavalla automaattimehuaparaatilla!

Flim:

Nuori neiti, olisin kovin kiitollinen jos voisimme lainata muutaman herkullisista ja saanko lisätä maagisista omenoistanne meidän esitystämme varten.

Applejack:

Ööh, kaipa sitten..

Ponit:

Tilaisuus ässä, yhteisössä!

Flim & Flam:

Valmis Flim, valmis Flam, siis bumbamsam!

Flam:

Näytetään näille poneille maailma täynnä maukasta mehua!

Ponit:

Mehu, mehu, mehu, mehu, mehu, mehu...

Flim:

Katsokaa tarkkaan, ystävät!

Flam:

Se alkaa nyt!

Flim:

Täällä se kaikki tapahtuu. Tämän pyörivän, vyöryvän, mehua syöksevän koneen uumenissa tuoreet omenat ovat tälläkin hetkellä muuttumassa A-luokan, viiden tähden, tajunnan räjäyttäväksi mehuksi!

Flam:

Sisälle toki vilkaiskaa!

Granny Smith:

Jokos, pojat, lopetitte? Liian paljon lupasitte! Olen varma että tuote ei kelpaa! Sillä tärkeintä ainesosaa, ei tuo kone tuottaa osaa! Se on ystävien apu ja Omppulan laatu taattu!

Flim:

Onneksi sä mainitsit sen, onneksi mainitsit sä sen! Nähkääs meille laatu tärkeintä on, joten maistakaapas tästä kupponen!

Flam:

Aivan, kone tää vain parhaat omput kelpuuttaa! Joten mitä sanoo perhe, astutteko nykyaikaan niin voimme mehuaparaatin testauttaa!

Flim:

Mitäs sanotte, näettekö te totuuden? Minulle se on päivänselvää! Ja hänelle ja hänelle! Ponyville, tiedätte mistä puhun!

Flim & Flam & Ponit:

On teillä tilaisuus nyt ässäYhteisössä teidän tässäHän on Flim, hän on FlamOomme veljekset maankuulutKulkukauppiasponit Nonpareil!

Flam:

Joo!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción ''Flim Flam Veljekset'' The Flim Flam Brothers Song (Official Finnish Dub Version) de My Little Pony: Friendship is Magic (OST). O la letra del poema ''Flim Flam Veljekset'' The Flim Flam Brothers Song (Official Finnish Dub Version). My Little Pony: Friendship is Magic (OST) ''Flim Flam Veljekset'' The Flim Flam Brothers Song (Official Finnish Dub Version) texto. También se puede conocer por título Flim Flam Veljekset The Flim Flam Brothers Song Official Finnish Dub Version (My Little Pony Friendship is Magic OST) texto.