Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Nora Istrefi "E di" lírica

Traducción al: EN BS BG DE SR TR

Kinse ti mua me do
s'ke nevoj mos më trego
unë e di unë e di.
Dhe kjo është vetëm një krim
e shfrytzon ne dashuri
unë e di unë e di

Gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap

Ref:[2x]:
E di, e di
njoh mashkuj si ti
e ti loqk s'je si ta
je veç me i zi

Ti mendon se gjithmon shkon
unë e di se shum gabon
unë e di unë e di
çdo fillim ne këtë jetë
fundin edhe do ta këtë
unë e di unë e di
gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap

Ref:[2x]:
E di, e di
njoh mashkuj si ti
e ti loqk s'je si ta
je veç me i zi.

Gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap

Ref:[4x]:
E di, e di
njoh mashkuj si ti
e ti loqk s'je si ta
je veç me I zi!!!!!!!

You love me
you dont need to tell me
i know, i know
this is simply a crime
you are using love
i know , i know

im gonna put an end to all of this
just try one more step!

i know i know
i know males like you
and you're not like them
your worse ! (more evil)

you think you can get away with everything
i know your making a big mistake
i know i know
in this life every beginning
has its end
i know i know
im gona put an end to all of this
just try one more step!

i know i know
i know males like you
and you're not like them
your worse ! (more evil)
im gonna put an end to all of this
just try one more step!

i know i know
i know males like you
and you're not like them
your worse ! (more evil)