Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Nora Istrefi "Dy shokë" lírica

Traducción al: DE MK SR

Të më duash si di unë mmm...
Si një mik, si një shok, jo më shumë Ok (ok, ok...)
Nuk do mundem unë ta fal
gabimin tonë që na mundon nga ky çast

Refren:
Nga ajo natë, e vetme në shtrat Herë e lodhur,
zemra ndihet në faj,
Se i thoja, i thoja unë:
"Të jemi shokë e jo më shumë"

Nga ajo natë, e vetme në shtrat
Më merr malli sytë e tij për ti parë,
Se e doja, e doja unë,
Jo si një shok, por shumë më shumë.

Nëse rastësisht të shoh,
Dhe takohemi ne të dy huu...
Dy gënjeshtra do ti them: "Të kam harruar dhe nuk të dua më unë ty!"

Refrain...