Paradosiaka (Greek Traditional Songs) "Dirlada (Ντιρλαντά)" letra

Traducción al:enjasv

Dirlada (Ντιρλαντά)

Βρέ ντιρλαντά, ντιρλανταντά, βρε ντιρλαντά και τέζα όλοικαι πώς θα πάρουμε την Πόλη, ω ντιρλαντά, ντιρλανταντάΑπό την πόλη την καλή ήρθε μια σκούνα με πανί.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά και δεν τελειώνειβρε ντιρλαντά με ζαχαρώνει,Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, να το χαρώ που με κοιτάΩ ντιρλαντά βρε λεβεντόνια, βρε και της Μπαρμπαριάς γλαρόνια.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά βρε και βραδιάζειβρε κι η κουβέρτα αναστενάζειΒρε και ο μάγερας φωνάζει, ω ντιρλαντά, ντιρλανταντάΒρε ντιρλαντά και τέζα όλοι και πώς θα πάρουμε την Πόλη.

Από την πόλη την καλή, ήρθε μια σκούνα με πανίΩ ντιρλαντά, ντιρλανταντά, αχ η Μαρία του ΜηνάΕπάνω στ' άσπρο της ποδάρι θα πάω να δέσω παλαμάρι.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά θα δέσω κόμποβρε στον λαιμό τους των αρχόντωνΝα πέφτει ο κόμπος στο κοπάλι, στην Κατερίνα του τσαγκάρηΒρε θα τη βάλω μες στην πλώρη και θα της κάμω γιο και κόρη.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά και σεις λεβέντεςβρε θα σας δώσω εγώ βιολέτεςΘα δώσω σ' όλους από δύο βρε και του Γιώργη δε του δίνωΩ ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντα-ντα-ντα, ντιρλανταντάΩ ντιρλαντά, ντιρλανταντά...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Dirlada (Ντιρλαντά) de Paradosiaka (Greek Traditional Songs). O la letra del poema Dirlada (Ντιρλαντά). Paradosiaka (Greek Traditional Songs) Dirlada (Ντιρλαντά) texto. También se puede conocer por título Dirlada Dirlada (Paradosiaka Greek Traditional Songs) texto.