Traditional Songs "Én az éjjel nem aludtam egy órát" letra

Traducción al:en

Én az éjjel nem aludtam egy órát

Én az éjjel nem aludtam egy órát,hallgattam a régi babám panaszát.Éjfél után, sejehaj, kezdtem elszenderedni,jaj, de bajos, ki egymást nem szereti.

Úgy meguntam ezt a legényt szeretni,de még jobban a gyűrűjét viselni.Csütörtökön, sejehaj, megmondom az anyjának,köszönöm a jóságát a fiának.

Verje meg az Isten a te anyádat,mért csinálta, hogy bolonduljak utánad.Zúgjál erdő, sejehaj, csendülj mező, falevél,szeresd babám, kit idáig szerettél.

Késő ősszel szállnak messze a fecskék,szomorúan telnek tőlem az esték.Látod babám, sejehaj, eljöhetnél egy este,meglátnád a bús szívemet lefestve.

Szivart szívtam, megégette a számat,más öleli az én kedves babámat.Más öleli, sejehaj, másnak ül az ölébe,más kacsingat a fekete szemébe.

Széles a viz, keskeny a hid felette,Rólad babám minden gondot leveszem.Úgy felejtsem, sejehaj, hogy még eszembe sem jutsz,Jóságodért fizessen meg, meg a Jézus.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Én az éjjel nem aludtam egy órát de Traditional Songs. O la letra del poema Én az éjjel nem aludtam egy órát. Traditional Songs Én az éjjel nem aludtam egy órát texto. También se puede conocer por título En az ejjel nem aludtam egy orat (Traditional Songs) texto.