B.U.G. Mafia "Fără cuvinte" letra

Traducción al:enfrhuit

Fără cuvinte

[Uzzi]Nimic sfânt nu mai rămâne-ncet în faptă sau gând,Animale cu două picioare merg pe Pământ,Sângele se face apă, rude-și schimbă fața,Ești rănit de oameni pentru care ți-ai da viața.

Când răul intră-n casa taȘi-ți execută cu ură familia,Fenomene, reacții, gesturi extreme,Sentimente tâmpite, alcool, ceva lovele.

Și cred în Dumnezeu, și am păcatele mele,Îți spun, nu-nțelege aiurea, n-am venit s-o dau în stele,Nu caut mântuire, nu mă schimb, nu sunt un sfânt,Și văd lucruri care pe oricare lasă mut:

Cum își omoară găinarii copiii… fără cuvinte!E puțin spus, te sperii s-auzi ce au în minte,(Nimic!)Întreabă o mamă fără copil ce simte,Vezi ce-o să răspundă și găsește tu cuvinte!

[Refren:] [Loredana]Oh…Nu știu unde-o s-ajungem, ce-o să se-ntâmple cuNoi…Parcă suntem tot timpul într-un război întreNoi…Nu există cuvinte să ne trezească șiNoiNu vedem că sunt rele mai multe ca bune înNoi…

[Caddillac]E prea multă otravă-n suflet,Nici nu mai gândi, e dincolo de cuget,Ies vampirii la lumină, e durere,Sentimentele-s călcate în picioare la vedere.

Părinții fac copii, îi abandonează,Copiii își urăsc părinții și-i asasinează,Nu e credință, nu e onoare,Bunătatea și respectu’ nu mai au nicio valoare.

Oameni care calcă pe cadavre pentru bani,Nici nu știi ce să mai faci ca să nu-ți mai faci dușmani,E paranoia, fugi, c-o să te ajungă,Și-o să crezi că până și fratele tău e gata să te vândă.

Vrei să urli, urli înăuntru,Tăcerea ta poate zgudui Pământu',Ai grijă de familie și ține minte:Caracteru' omenesc te lasă des fără cuvinte.

[Refren: ...]

[Tataee]Ard îngerii-n spitale,Dracii dansează-n catedrale,Viața se ia pe datorie,Apar ziduri, bariere-ntre bogați și sărăcie.

Minciuna e banalitate,Lăcomia-i calitate,Moartea se jelește-n tabloide,Lupii nu mai ies în haite, se adună în partide.

Unii vând copii cu zambetu’ pe fațăÎn timp ce alții-si vând rinichii ca să le ofere o șansă,Că sunt tentații chiar la fiecare pas,Violența face victime la fiecare ceas.

Pe stradă e care pe care,Se omoară între ei și pentru locu’ de parcare,N-am alte cuvinte să descrie agonia,Poate unu’ singur: România.

[Refren: ...]

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Fără cuvinte de B.U.G. Mafia. O la letra del poema Fără cuvinte. B.U.G. Mafia Fără cuvinte texto. También se puede conocer por título Fara cuvinte (BUG Mafia) texto.