Gülşen "Kara Böcükler" letra

Traducción al:en

Kara Böcükler

Başkalarının üzüntüleriyle sevinip övünenlerAslında insanlığını kaybedip gizlice dövünenlerDostunun aşkının her hücresini tek tek sömürenlerKötü kalpli, plancı, sevgi düşmanı çok sayın kara kediler!

Mevlam benden uzak tutsun bunları artık çakralarım tütüyorKırıp, döküp, ezip, geçip, orgazm olanlar bir de benden medet umuyor!Yazık, gözleri dönmüş, kalpleri sönmüş, yerle yeksan düşünenlerRuhları kırıtan, vicdanı kıvrak, sırıtan kara kediler

Of, of, of, yeter be, buraya kadar!

Kalpleri acıtan, aşkları kemiren, kötülükle beslenenlerGönlünü açmayan, hiç konuşmayan, gizli saklı delirenlerGeceleri avlanıp, gündüzleri aklanıp, her daim yok edenlerAkımın almadığı, sabrımın kalmadığı sizi gidi kara böcükler!

Of, of, of, yeter be, buraya kadar!

İçim daraldı, yeter bağrıma bağrıma vuranlardanYaşatmamam lazım bu böcükleri yoksa çalar balımdanKollayamam ki ben önümü arkamı bir ömür ölene kadarÇitilemek lazım, hiç leke kalmasın ruhumda zerre kadarOkuduğum kitabın ismini bile aklımda tutamıyorkenKurtulmam lazım aklımdan çıkmayan böcüklerden

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Kara Böcükler de Gülşen. O la letra del poema Kara Böcükler. Gülşen Kara Böcükler texto. También se puede conocer por título Kara Bocukler (Gulsen) texto.