Moana (OST) "Olen Vaiana [I Am Moana (Song of the Ancestors)]" letra

Traducción al:en

Olen Vaiana [I Am Moana (Song of the Ancestors)]

Mä tunnen tyttösen saarenTietään hän käy, pelotonÄärelle aaltojen tahtoiPerheensä ylpeys onToisinaan tuulet käy vastoinJa matka voi haavoittaaVaan haavat arpensa saaneet vahvistaaNiin rakkaiden vuoksi muuttuuJa hapuilut taidoiks taipuuJa kun olet aivan hiljaaNiin kuulla voit sielun kaipuunJa kun sen kuiskauksen kuuleeVaiana, nyt jatka vaanVaiana, itses tunnetko kokonaan?

Kuka olen?

Olen se tyttö kauniin saarenJa se tyttö aaltojenSen tunnenJa olen perijätär päällikönMereni muistaa merenkävijätYlväänä tiensä löytäneet sen tunteeOlen kulkenut jo pitkälleOlen päässyt kauasOlen oppinut, ja ymmärrys kutsun tuntee

Eikä kutsu tää kaukana soi, nyt sen huomaanKuin aalto vain vuoroin nousee, laskeeSua kiitän, kun saavuit sä viisauden tuomaanTää minne vie, nyt löydän tienOlen Vaiana!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Olen Vaiana [I Am Moana (Song of the Ancestors)] de Moana (OST). O la letra del poema Olen Vaiana [I Am Moana (Song of the Ancestors)]. Moana (OST) Olen Vaiana [I Am Moana (Song of the Ancestors)] texto. También se puede conocer por título Olen Vaiana I Am Moana Song of the Ancestors (Moana OST) texto.