Poli Genova "За нас" lyrics

Translation to:enru

За нас

Косите ти в съня ми връщатвълшебен миг.. спокойно спиша в мен пониква вик!Колко силно мога да прегръщамда те задържа,но мога ли да те спася?

За нас, за мен, за теб,за нас, за нас, за нас!

Имам любов, но имам ли власт,имам ли право да те защитя от света?От света!!!

Искам да намеря силатада се боря ази да те спася..без да се събуждам от болкататрябва да реша,че искам свобода!Искам да намеря силатада се боря ази да те спася..без да ме ранява болкататрябва да реша,че искам свобода...от страха!

Бавен сън сме с теб отдавнанавън е нощ, валят мечтии аз строя стени!Виждам как копнежът в теб изчезва..Защо са ни крила,щом мислим само за страха?

За нас, за мен, за теб,за нас, за нас, за нас!

Имам любов, но имам ли власт,имам ли право да те защитя от света?От света!!!

Искам да намеря силатада се боря ази да те спася..без да се събуждам от болкататрябва да реша,че искам свобода!Искам да намеря силатада се боря аз,за да те спася..без да ме ранява болкататрябва да реша,че искам свобода...от страха!

For us

Your hair returns a magical momentin my dream.. you sleep calmly,but in me a shout sprouts!How strongly I can embraceto keep you,but can I save you?

For us, for me, for you,for us, for me, for you!

I have love, but have I power,have I authority to protect you from the world?From the world!!!

I want to find the strenghtfor me to fightand to save you..without waking up from the painI have to decidethat I want freedom!I want to find the freedomfor me to fightand to save you..without the pain hurting meI have to decide,that I want freedom...from the fear!

We're a slow dream* for a long timeit's night outside, it's raining dreamsand I'm building walls!I see how the urge in you disappears..Why do we need wingsif we think only about the fear?

For us, for me, for you,for us, for us, for us!

I have love, but have I power,have I authority to protect you from the world?From the world!!!

I want to find the strenghtfor me to fightand to save you...without waking up from the painI have to decide,that I want freedom!I want to find the strenghtfor me to fight,to save you..without the pain hurting meI have to decide,that I want freedom...from the fear!

Here one can find the English lyrics of the song За нас by Poli Genova. Or За нас poem lyrics. Poli Genova За нас text in English. Also can be known by title Za nas (Poli Genova) text. This page also contains a translation, and Za nas meaning.