Gulsanam Mamazoitova "Sevilmoq Qaldi (Sevilmak Kaldı)" lyrics

Translation to:tr

Sevilmoq Qaldi (Sevilmak Kaldı)

Men seni sevdimu, sevilmoq qoldi.Majnunu, divona deyilmoq qoldi.Men ham bir zamonlar mag‘rur edim, oh yor ey!,Faqat oyog‘ingga yiqilmoq qoldi.Men seni sevdimu, sevilmoq qoldi.

Ohusan, yuksakda sening makoning,Pastaman intizor tikilmoq qoldi.Senga bahor kabi yashnamoq – taqdir,Menga kuz singari to‘kilmoq qoldi.Men seni sevdimu, sevilmoq qoldi.

Vaslingga yetmoqqa choram qolmadi,Kutishdan bu ko‘zlarim hech tolmadi,Muhabbat ne ko‘yga meni solmadi,Faqat oyog‘ingga yiqilmoq qoldi.Men seni sevdimu, sevilmoq qoldi.

Sevilmek Kaldı

Ben seni sevdim ve sevilmek kaldı,Mecnun ve divane deyilmek kaldı.Ben de bir zamanlar mağrur idim ah yar oy!Esir etti aşkın eğilmek kaldı.Ben seni sevdim ve sevilmek kaldı.

Ahusun, yüksekte senin mekanın,(Bana) Yerlerde bekleyip dikilmek kaldı.Sana bahar gibi yeşermek takdir,Bana güz misali dökülmek kaldı.Ben seni sevdim ve sevilmek kaldı,

Vuslatına ermeğe çarem kalmadı,Bekleyişten hiç bu gözlerim dalmadı,Aşkın göğe beni salmadı,Ancak ayağına yıkılmak kaldı.Ben seni sevdim ve sevilmek kaldı.

Mecnun ve divane deyilmek kaldı.Ben de bir zamanlar mağrur idim ah yar oy!Esir etti aşkın eğilmek kaldı.Ben seni sevdim ve sevilmek kaldı

Here one can find the lyrics of the song Sevilmoq Qaldi (Sevilmak Kaldı) by Gulsanam Mamazoitova. Or Sevilmoq Qaldi (Sevilmak Kaldı) poem lyrics. Gulsanam Mamazoitova Sevilmoq Qaldi (Sevilmak Kaldı) text. Also can be known by title Sevilmoq Qaldi Sevilmak Kaldi (Gulsanam Mamazoitova) text.