Irina Bilyk "Не питай" lyrics

Translation to:beru

Не питай

Наполовину серце з тобою.І розумію: все це не матиме кінця,Тільки зупинитись не знаходжу волі,Та наші ім’я, на жаль, не римуються.

Приспів: Не питай нічого, Залиши тривоги, Просто будь зі мною поруч Інше нідочого. Не питай, не треба, Що тебе чекає. Не питай, хто я для тебе — Я й сама не знаю.Я й сама не знаю...

Так тихо, так спокійно, так легкоДиханням повільним вуста торкаютьсяЗнаю, розумію, як зайшли далеко,Та вже не зуміємо зупинитися.

Приспів.Я й сама не знаю...

Приспів (двічі).

Не пытай

Напалову сэрца з табойЯ разумею: усё гэта не будзе мець канца,Толькі спыніцца не знаходжу волі,Ды нашы імёны, на жаль, не рыфмуюцца.

Прыпеў: Не пытай нічога, Пакінь трывогу, Проста будзь са мною поруч Іншае непатрэбнае. Не пытай, не трэба, Што цябе чакае. Не пытай, хто я для цябе — Я і сама не знаю.Я і сама не знаю...

Так ціха, так спакойна, так лёгкаДыханнем павольным вусны кранаюццаВедаю, разумею, як зайшлі далёка,Ды ўжо не здолеем спыніцца.

Прыпеў.Я і сама не знаю...

Прыпеў (двойчы).

Here one can find the lyrics of the song Не питай by Irina Bilyk. Or Не питай poem lyrics. Irina Bilyk Не питай text. Also can be known by title Ne pitajj (Irina Bilyk) text.