Tus "Stin Megaliteri Agapi (Στη μεγαλύτερη αγάπη)" lyrics

Stin Megaliteri Agapi (Στη μεγαλύτερη αγάπη)

Υπάρχουν αγάπες.. που αφήνουν το γαμώτο μιας βδομάδαςυπάρχουν κι άλλες.. που αφήνουν το γιατί μιας ζωήςαυτό το κομμάτι.. δε μιλάει για όλες τις αγάπεςμιλάει για τη μεγαλύτερη..

Έχω πολλές μέρες μέσα στο σπίτι μάτιαμα εσένα σκέφτομαι κι όταν βγαίνω και γίνομαι κομμάτιαπεράσανε μετά από σένα κι άλλεςκαι πριν από σένα νόμιζα πως έζησα αγάπες μεγάλεςχα, δε σ’ εκτίμησα.. κι άμα σου μίλησα κάπωςείναι γιατί έζησα λάθοςμε λάθος άτομα, και να το σκάτωματα όνειρά μου γίναν ένα με το πάτωμασυγκρίνω την τώρα ζωή με τη παλιά μουπου δεν είχα τίποτα μα σ’ είχα αγκαλιά μουχα, τώρα τα πάω καλά με τη δουλειά μουαλλά δε τα πάω καλά με τη καρδιά, καρδιά μουξέρω ότι είσαι αλλού κι εγώ ψάχτηκαόλα ψεύτικα, κι απ’ όλα απαλλάχτηκατο μόνο αληθινό που μού `χει μείνειτο χαμόγελό σου σαν ανάμνηση να δίνει..

Χαμόγελο, μ’ αυτό χαμογελώδε ξέρω γιατί στα λέω και είναι ανώφελοδε με νοιάζει άμα δε θέλεις να τα ξαναβρούμεέχω πολλά καλά για να θυμάμαι κι αυτά μου αρκούνε

Δεν το έγραψα για να σε συγκινήσωούτε να σε κερδίσω: να γυρίσεις πίσωτο 'γραψα μόνο για να σ’ ευχαριστήσωόταν το ζούσαμε το εκτίμησα πως μ’ έκανες να ζήσωλίγο θα σ’ απασχολήσω ακόμαμε τα πολλά που λέει η καρδιά και τα λίγα που λέει το στόμαπάλεψα με τον εγωισμό σώμα με σώμααλλά.. σ’ αγαπάω ακόμα..

Here one can find the lyrics of the song Stin Megaliteri Agapi (Στη μεγαλύτερη αγάπη) by Tus. Or Stin Megaliteri Agapi (Στη μεγαλύτερη αγάπη) poem lyrics. Tus Stin Megaliteri Agapi (Στη μεγαλύτερη αγάπη) text. Also can be known by title Stin Megaliteri Agapi Ste megalytere agape (Tus) text.