Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Nora Istrefi "Nuk ka kthim" lyrics

Më thuaj çfarë kërkon
asgjë nuk refuzoj
S'ke guxim të flasësh drejt
Vet ti më ngacmon
më mban mirë,
S`të mbaj mirë
Ti je djali im dhe pse i vështir
ma shpreh dashurinë
zemër kam nevojë ta di
nuk ke asnjë fjalë
nga unë, sillesh si fëmijë
kam pushtet,
mos u shtir
Ti je djali im unë të njoh shumë mirë

(Now what you say girl?)

Ref (2x) :
Nuk do të lë të qetë dëgjo
ti mua vetëm mua më do
jo nuk ka kthim
sepse zemrën ma dhe
Ti ke besim dhe pse kurrë nuk ma the

Me fjalë ti më mashtron
lule më dërgon
behësh romantik në çast fillon e ndryshon
më mban mirë (ah)
S`të mbaj mirë
Jam unë që luaj me Ty s`të lë të lirë
Duhen para zemër ,
Natë për natë diçka
T`ma dhurosh për qefin tim
siç marr nga disa
vetëm qesh një fjalë të mirë
sot je djali im mendo nje dëshirë

Ref (2x) :
Nuk do të lë të qetë dëgjo
ti mua vetëm mua më do
jo nuk ka kthim
sepse zemrën ma dhe
Ti ke besim dhe pse kurrë nuk ma the

Artist: Nora Istrefi
Album: N'ora (2009)
Language: Albanian
Other Lyrics Nora Istrefi

Pse të dua
Une e di
Vetëm mua
1000 herë
Gangsta
Ski me ik
Secret
Nora Nuk O Njisoj
Dy shokë
Rozafa
Pa fat
Majëm
Ajo po të pëlqen
NegativOther Lyrics

v If It's Love
v Susanna
v Dottore
v Mar Nha Confidente
v I need you
v Playmate To Jesus
v Детка
v Raccogliti
v Έξω βγες
v Kış Şarkısı
v Pesnya Kota Matveya
v Dove siamo
v Baby If We Touch
v With You
v Anthem