Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Nora Istrefi "Nuk ka kthim" paroles

Më thuaj çfarë kërkon
asgjë nuk refuzoj
S'ke guxim të flasësh drejt
Vet ti më ngacmon
më mban mirë,
S`të mbaj mirë
Ti je djali im dhe pse i vështir
ma shpreh dashurinë
zemër kam nevojë ta di
nuk ke asnjë fjalë
nga unë, sillesh si fëmijë
kam pushtet,
mos u shtir
Ti je djali im unë të njoh shumë mirë

(Now what you say girl?)

Ref (2x) :
Nuk do të lë të qetë dëgjo
ti mua vetëm mua më do
jo nuk ka kthim
sepse zemrën ma dhe
Ti ke besim dhe pse kurrë nuk ma the

Me fjalë ti më mashtron
lule më dërgon
behësh romantik në çast fillon e ndryshon
më mban mirë (ah)
S`të mbaj mirë
Jam unë që luaj me Ty s`të lë të lirë
Duhen para zemër ,
Natë për natë diçka
T`ma dhurosh për qefin tim
siç marr nga disa
vetëm qesh një fjalë të mirë
sot je djali im mendo nje dëshirë

Ref (2x) :
Nuk do të lë të qetë dëgjo
ti mua vetëm mua më do
jo nuk ka kthim
sepse zemrën ma dhe
Ti ke besim dhe pse kurrë nuk ma the

Artiste: Nora Istrefi
Album: N'ora (2009)
Language: Albanian
Autres paroles Nora Istrefi

Sa t'kom dasht
Majëm
Secret
Nuk mundem
Nje lule mbi varr
Vetëm mua
E di
Gangsta
Nora Nuk O Njisoj
I jemi je
E ke, e ke
S'ka Inat
Negativ
Une e di
Pse të duaAutres paroles

v Tornado Of Souls
v Veitsenterällä
v Poezie de strada
v Sunspots
v Du hast
v Réponses
v Baby It's Cold Outside
v The Boss
v Amor gitano
v Ti Srca nemas
v Snene Oci
v Vengo dalla Luna