Ewa Farna "Nebojím se" lyrics

Translation to:enpl

Nebojím se

Den zavřel brány a hodný holky spí.Ten, kdo se brání, čeká až se rozední.Mezitím v koutě do ráje zvou tě jítna sněžné poutě, tou cestou ze všech posledních.V zádech cítím chladný pohled, hledá si svůj cíl,v útrobách měst vyčkává až strachem vzdám se všech svých sil.

Refrén:Já nebojím se toho, co mi dává svět.Na otázky nečekám chci odpověď.Vím, že slyšíš to co já,vím, že slídíš kde se dá.Nepočítám výhry ani zklamání.Jsem hladina, co se k nebi naklání.Vím, že soumrak musí žít,já z kůže dám mu pít.

Ode zdi ke zdi jdou kroky, co hlídaj mý...neslyší na soucit, jsou oporou pro sny matoucí.Křičí STOP! Jsem poznání !STOP! Co tě ochrání !STOP!Ty bojíš se rán, když nesměle cítí se pekelní andělé.

Refrén:Nebojím se toho, co mi dává svět.Na otázky nečekám chci odpověď.Vím, že slyšíš to co já,vím, že slídíš kde se dá.Nepočítám výhry ani zklamání.Jsem hladina, co se k nebi naklání.Vím, že soumrak musí žít,já z kůže dám mu pít.

Vím, co zná můra, když zbloudí.Smotá do záclon svý touhy pouhý – kouzlí ...Já vím, že nejsou zlý.

Refrén:Já nebojím se toho, co mi dává svět.Na otázky nečekám, chci odpověď.Vím, že slyšíš to co já,vím, že slídíš kde se dá.Nepočítám výhry ani zklamání.Jsem hladina, co se k nebi naklání.Vím, že soumrak musí žít,já z kůže dám mu pít.

I am not afraid of

The day closed gates and kind girls sleep.The one, whom resists, waits until it dawns.Meanwhile in corner to paradise, they invite you to goOn the snowy treks, that journey all of the past journes.I feel cold view in my backs, searches for its aim,In the bowels of the city it waits until I give all my powers up with my fear.

R:I am not afraid of it, what the world gives me.I dont wait on questions, I want answer.I know, that you hear what II know, that you snoop, where you canI dont count successes nor disappointments.I am surface, which tilts to the sky.I know, that nightfall has to live,Let him drink from my skin.

From wall to wall steps go, that watch over mine...Dont hear on sympathy, they are a support for confusing dreams.Roar STOP! Im cognition!STOP! Which protects you!STOP!You are scared of wounds, when hellish angels feel shyly

R

I know, what bad luck knows, when it wanders.It mixes its desires up into curtains - it conjures.I know, that they are not evil.

R

Here one can find the English lyrics of the song Nebojím se by Ewa Farna. Or Nebojím se poem lyrics. Ewa Farna Nebojím se text in English. Also can be known by title Nebojim se (Ewa Farna) text. This page also contains a translation, and Nebojim se meaning.