Ahmet Kaya "İyimser Bir Gül" lyrics

Translation to:en

İyimser Bir Gül

Uyandım seni düşündümBirden bire duvar birden bire gece yarısıUyandım seni düşündüm hadi yarAy göğsümün ay göğsümün sol yarısı.Su bulanıncaMeydanlarda sesin, sesin, sesin yırtılıncaHiç dostun kalmayıncaSarsılmış bir ömrün basamaklarındanGörüşmeye gel ne olurİyimser bir gül olsun dudaklarındaİyimser bir gül olsun dudaklarındaİyimser bir gül olsun dudaklarındaDert etme iyiyim benAra sıra mahşer ara sıra yaşama hırsıDert etme iyiyim hadi yarAy hüznümün ay hüznümün tütün sarısıKan bulaşıncaYangınlarda yüzün, yüzün, yüzün parlaşıncaSaçların tutuşuncaZorlanmış bir hükmün tutanaklarınGörüşmeye gel ne olurİyimser bir gül açsın yanaklarındaİyimser bir gül açsın yanaklarında.İyimser bir gül açsın yanaklarında.

Optimistic Smile

I woke up and thought of yousuddenly walls around me and suddenly its midnightI woke up and thought of you,oh loveoh my chest, oh my chest's left half (meaning his heart)When water gets cloudyWhen your voice tears up all aroundwhen you have no friend leftWhen your life convulsed cause of your stepsPlease come and meet up,Let your lips have an optimistic smileLet your lips have an optimistic smileLet your lips have an optimistic smiledont worry about me I'm fineSometimes its like armageddon, sometime life ambitionDont worry oh loveoh my sadness oh my pale sadnessWhen blood contaminatewhen your face flames in the firewhen your hair is flammableWhen you are in an enforced judgment proceedingplease come and meet upLet an optimistic smile be seen on your cheeksLet an optimistic smile be seen on your cheeksLet an optimistic smile be seen on your cheeks

Here one can find the English lyrics of the song İyimser Bir Gül by Ahmet Kaya. Or İyimser Bir Gül poem lyrics. Ahmet Kaya İyimser Bir Gül text in English. Also can be known by title Iyimser Bir Gul (Ahmet Kaya) text. This page also contains a translation, and Iyimser Bir Gul meaning.