Marius Tucă "Am închiriat lumea pentru tine." Songtext

Am închiriat lumea pentru tine.

Am închiriat lumea pentru tine.Poţi să te plimbi în voie prin ea,am contract pe termen nelimitat,iar într-o bună zi, avem opţiunea asta,o putem cumpăra.

Am închiriat lumea pentru tineşi mare lucru n-ar mai fi de făcut.Poate doar să transmiţi din când în când,de la faţa locului ultimele evenimente,ştirile de ultimă oră,în direct şi-n exclusivitate,la o oră de maximă audienţă,în prime-time, toate luminileşi toate umbrele ei ieşite din comun, senzaţionale.

Am închiriat lumea pentru tine,poartă-te frumos cu ea,trateaz-o ca pe o proprietate,nu ca pe o mansardă închiriată pe nimic.Nu te gândi la ea ca la o locuinţă provizorie,există mari şanse să locuim definitiv în ea.

Am închiriat lumea pentru tineşi ar fi bine să nu-i schimbi încuietorile,yalele, de la bun început.Mai întâi dă-i cu var, văruieşte-o pe toată în albşi las-o aşa o vreme, să se usuce.Am închiriat lumea pentru tine…

Hier finden Sie den Text des Liedes Am închiriat lumea pentru tine. Song von Marius Tucă. Oder der Gedichttext Am închiriat lumea pentru tine.. Marius Tucă Am închiriat lumea pentru tine. Text. Kann auch unter dem Titel Am inchiriat lumea pentru tine bekannt sein (Marius Tuca) Text.