Marius Tucă "Dar ţine-mă în braţe" Songtext

Dar ţine-mă în braţe

Şi până la urmă, fără teamă, fără urmăLasă-mă plecată, nu mă mai chemaAceastă dragoste a noastră e de ducăLasă-mă strigată de nimeni şi de nimicCa să nu mă mai întorc, să nu abdicDe la frumuseţea de a nu te avea,Dar ţine-mă în braţe.

Atât şi nimic altceva,Lasă cocorii toţi să zboare prin privirile noastre caldeNu învolbura ape, nu mă căuta prin ceruriSunt mai uşoară ca un gând din mintea taŞi mai grea ca un vis ce te-ar putea visaIa-mă ca pe o plăsmuire, ca pe un valsLasă-mă, dar ţine-mă în braţe.

Atât şi nimic altceva,Scrie-mă, îmbracă-mă într-un vers albCa pe o mireasă a poeziei dintr-o fereastră a hârtieiIa-ţi ziua bună de la zaţ, de la culoriŞterge-mă din calendare şi de prin hărţiSă nu-mi mai dea de urmă nici marea,Dar ţine-mă în braţe.

Atât şi nimic altceva,Aş vrea şi n-aş vrea în panoplia ta,Mai degrabă să fiu o iubire frugalăÎntr-un ceas, într-o gară,Când se dă timpul cu o oră înainteSă rămân ca amprenta unei secunde pe gustul tău fierbinteHai, strânge-mă în braţe!

Atât şi nimic altceva!

Hier finden Sie den Text des Liedes Dar ţine-mă în braţe Song von Marius Tucă. Oder der Gedichttext Dar ţine-mă în braţe. Marius Tucă Dar ţine-mă în braţe Text. Kann auch unter dem Titel Dar ţine-ma in braţe bekannt sein (Marius Tuca) Text.