Rúzsa Magdolna "Beteg a világ" Songtext

Übersetzung nach:en

Beteg a világ

Anya siet, apa nagyon fáradt.Ezer közhely között kopsz elReggel elindul a mosoly járatNe szállj így fel, sehol nincs helyKönnyek hullnak, könnyek elmosódnakA közöny szól csak, mit is szóljak?Bánat árad innen, hová bújjak?Minek holnap, ilyen holnap?

Én még nevetni is tudok, csak a szemem sírLegszebb álmaimban meghalok, az ágyam puha sírÉn mondanám, de nehéz, hogy ennyi az egészRóják emberek a köreiket, beteg ez aBús FöldBús FöldBús FöldBús Föld

Jön a nap, és minden gyerek boldogHappy Birthday, Happy BirthdayŐk is hallják, amit apám mondott:„Ne így üljél, viselkedjél!"Mentem iskolába, nagyon féltemNem ismertek, senki voltam„Tanár úr, a leckét tudom, kérem!Hányast kaptam?" Átnéz rajtam.

Én még nevetni is tudok, csak a szemem sírLegszebb álmaimban meghalok, az ágyam puha sírÉn mondanám, de nehéz, hogy ennyi az egészMilliónyi bolond hajótörött suttogja, hogy:Föld, FöldFöld, FöldFöld, FöldFöld, Föld

Hier finden Sie den Text des Liedes Beteg a világ Song von Rúzsa Magdolna. Oder der Gedichttext Beteg a világ. Rúzsa Magdolna Beteg a világ Text. Kann auch unter dem Titel Beteg a vilag bekannt sein (Ruzsa Magdolna) Text.