Ani Hoang "Da Go Pravim (Да го правим)" Songtext

Übersetzung nach:en

Da Go Pravim (Да го правим)

Виж за момент стаята след тебе -лудница е, да, и ми харесва!Всеки момент с теб е съвършен -целувките до входа, дрехите по пода.Как да ти кажа "не"?Колко време сме се търсили?Всички следи по мен - ти си ги оставил,няма как да спрем това!

Припев: (х2)Дай да го правим първо на маса,дай да го правим после на тераса.Дай да го правим двама на тавана,може на дивана, даже и във вана.

Пипнеш ли ме, пулса ускорявашсамо с ръце по-добра ме правиш!Всеки момент с теб е съвършен -целувките до входа, дрехите по пода.Как да ти кажа "не"?Колко време сме се търсили?Всички следи по мен - ти си ги оставил,няма как да спрем това!

Припев: (х4)Дай да го правим първо на маса,дай да го правим после на тераса.Дай да го правим двама на тавана,може на дивана, даже и във вана.

Hier finden Sie den Text des Liedes Da Go Pravim (Да го правим) Song von Ani Hoang. Oder der Gedichttext Da Go Pravim (Да го правим). Ani Hoang Da Go Pravim (Да го правим) Text. Kann auch unter dem Titel Da Go Pravim Da go pravim bekannt sein (Ani Hoang) Text.