Garavi Sokak "Za ljubav, živeli" Songtext

Za ljubav, živeli

За љубав, живели

Пола света прошао сам ја,Јер је тако хтела судбина.У сокола с крилима од снаЧесто ме је водила.

Зато сада дижем чашу ту,За све оне који путују.Друмовима што сад лутајуИ што само срце слушају.

За љубав нек се лијеИ у здавље нек се пијеТо вино које грјеје душу.За љубав нек се лијеИ у здавље нек се пије,Јер они што се воле ту су.За љубав нек се точиИ пије ове ноћиТо вино које грјеје душу.За љубав нек се точиИ пије ове ноћи,Јер они што се воле ту су.

Мало светло, а далеки пут.Некога сам оставио ту.Да ме чека и чува ми снеЈедну тајну, црне очи те.

Али танке нити свиленеОпет су ме кући вратиле.Јер адреса моје среће знај,Само твој загрљај.

За љубав нек се лијеИ у здавље нек се пије.То вино које грјеје душу.За љубав нек се лијеИ у здавље нек се пије.Јер они што се воле ту су.За љубав нек се точиИ пије ове ноћи.То вино које грјеје душу.За љубав нек се точиИ пије ове ноћи,Јер они што се воле ту су.

И све из почетка,Подигнемо зато чаше сви.И све из почетка,Многа лета срећни живели.Живели живели живели,Живели живели живели,Живели...

И све из почетка,Подигнимо зато чаше сви.И све из почетка,Многа лета срећни живели.Живели живели живели,Живели живели живели,Жи-ве-ли.

Hier finden Sie den Text des Liedes Za ljubav, živeli Song von Garavi Sokak. Oder der Gedichttext Za ljubav, živeli. Garavi Sokak Za ljubav, živeli Text. Kann auch unter dem Titel Za ljubav ziveli bekannt sein (Garavi Sokak) Text.