Tania Boeva "Kasno si se setil (Късно си се сетил)" Songtext

Übersetzung nach:ensr

Kasno si se setil (Късно си се сетил)

Късно си се сетил да ти кажа…Късно си се сетил да ми кажеш…

Така реших да ти го върна,да се молиш да се върна.И болката която причинида я усетиш върху себе си.Аз реших да те наказвам,че се справям да те дразня.И друг да ти заеме мястотов сърцето ми отдавна празното.

Късно си се сетил да ти кажада беше ме обичал повече до вчера.Късно си се сетил да ми кажеш,че с мене другите не могат да се мерят.Питай сега вкъщи ли си спя,отговора знам много ще те жегне.Питай ме да колко ме боля,как ти е (1) сега, але-лей-лей.

И за изгубеното времесамо твоя е вината.Аз цената си поне разбрахи напразно да раздавам спрях.Аз каквото и да правехне ценеше и болеше.За това, че си ме наранил,питам те дали си си простил?

[x2]Късно си се сетил да ти кажада беше ме обичал повече до вчера.Късно си се сетил да ми кажеш,че с мене другите не могат да се мерят.Питай сега вкъщи ли си спя,отговора знам много ще те жегне.Питай ме да колко ме боля,как ти е (1) сега, але-лей-лей.

Hier finden Sie den Text des Liedes Kasno si se setil (Късно си се сетил) Song von Tania Boeva. Oder der Gedichttext Kasno si se setil (Късно си се сетил). Tania Boeva Kasno si se setil (Късно си се сетил) Text. Kann auch unter dem Titel Kasno si se setil Ksno si se setil bekannt sein (Tania Boeva) Text.