Quimby "Don Quijote ébredése" Songtext

Übersetzung nach:enfr

Don Quijote ébredése

Hajtogattam a kukák mögött egy álmotegy kerthelyiség félreeső részén.Eldugult piszoárban vitorlázok,sapkám a hold, fésűm a szél.

Sorra dőlnek ki mellőlem a lányok,fojtogató bűntudat emészt,a szívek szemétdombján kapirgálok.Szeretni, Istenem, milyen nehéz.

Annyi minden bajjal kell még megküzdenem,plusz, még itt van a nyakamba varrvaegy lefejezett szerelem.Tükröm, tükröm mondd meg nékem,jól áll e ez nekem?

Sorra tűnnek el mellőlem a srácok,mindegyiknek jobb dolga akadt.Zajos magányban foszforeszkáloka sápadt fényű telihold alatt.

Annyi minden szarral kell még megküzdenem,ellenséges szélmalmoktól zavaros szellemem.Nincsen veszély, csak képzelem.

Aztán orvosok jönnek, kezükben fegyver,és ha a vegyszer egyszer a vénába hatol,a lakatlan szigetlakó lelke tenger lesz,a szíve lepényhal. Itt úszkál valahol.

Annyi minden szarral kell még megküzdenem,egy tucat csörgősipkás lidérc horkol mellettem.Választok egyet. Melyik tetszik, melyik legyen a partnerem?

Hier finden Sie den Text des Liedes Don Quijote ébredése Song von Quimby. Oder der Gedichttext Don Quijote ébredése. Quimby Don Quijote ébredése Text. Kann auch unter dem Titel Don Quijote ebredese bekannt sein (Quimby) Text.