Tankcsapda "Keverék" Songtext

Übersetzung nach:en

Keverék

Az én medencém nem úszó,egyszerűen csak Kárpát,a damil végén az úszó nálampontyot lát nem cápát, és acsajom se gésa, de ha tudnád milyen a nyelve,éles mint egy kés, ha el van nyelve

Minden reggel újraindul a hajnali járatMindenki álmos látod, mindenki fáradt, de ha,Eljön végre, a hétvége a házat szétrúgom és közben szórom a létÉs szerelmes leszek beléd!

Nem vagyok fajtatiszta, csak egy keverékDupla nulla, hét, akinek nem elégNeki a világ a kell,én meg a piát,keverem, hogyha kell,nem érdekel!

Reggel a dohány, a kávé,Ebédre mikrohullámEste a munkából már hullán indul a harmadik műszak,a fűszag,a sör meg a haverokhogy a fenébe ne tudnám,

Aztán újra meg újra indul a járatMindenki álmos, mindenki fáradt, de haEljön végre a hétvége a házatszétrúgom és, szórom a létés szerelmes leszek beléd!

Nem vagyok fajtatiszta, csak egy keverékDupla nulla, hét, akinek nem elégNeki a világ kell ,én meg a piát, keverem, hogyha kellÉs, ha eljön a kora reggel, és ha téged ez, tényleg érdekelgyere és, ébredj mellettem!

Az én medencém nem úszóegyszerűen csak Kárpáta damil végén az úszó nálampontyot lát nem cápát és aCsajom se gésa, de, olyan nyelve,Mint egy éles kés, borotvaéles kés!(ja)

Nem vagyok fajtatiszta, csak egy keverékDupla nulla, hét, akinek nem elégNeki a világ a kell ,én meg a piát, keverem, hogyha kellNem vagyok fajtatiszta, csak egy keverékDupla nulla, hét, akinek nem elégNeki a világ a kell ,én meg a piát, keverem, nem érdekel!Nem, nem!

Nem vagyok fajtatiszta, nem vagyok csak, keverékNeki a világ a kell ,én meg a piát keverem, hogyha kellés, ha eljön a kora reggel, és ha téged ez, tényleg érdekelGyere és, ébredj mellettem!

Hier finden Sie den Text des Liedes Keverék Song von Tankcsapda. Oder der Gedichttext Keverék. Tankcsapda Keverék Text. Kann auch unter dem Titel Keverek bekannt sein (Tankcsapda) Text.