Grup Yorum "Sesimi Duyan Var mı?" Songtext

Sesimi Duyan Var mı?

uykudaydı istanbul, izmit, adapazarı, bolu, yalovauykudaydı eskişehir, ankara, gölcük, değirmendere, düzce, bursaonyedisinde ağustos’un, sonra onikisinde kasım’ındipten bir uğultu koptu, bir çığlık yükseldi topraktansaniyelere sığdı onbinlercesi ölümünsonra çığlıklar ağıtlara, ağıtlar çığlıklara karıştıben buradayım, sesimi duyan var mı?

geceydi uğultulu geceydibinleri aldı gittigövdem toz toprak göçük altındagövdem unufak enkaz altında

acıya gömdüler güzel vatanımımezarımda adım yokkaybettiler oy bedenimiviranemde feryadım yok

bak göçük altında bizimkilerhayat verecek bir el beklerbirlikte gülmeyi, brlikte sevmeyibirlikte paylaşmayıbirlikte yürümeyi bilenlerkardeşlik duygularıyla koşup geldilerbirlikte çok gülemediler amabirlikte öldüler"ayrımız gayrımız yoktur" dedilersildiler gözyaşlarını birbirlerininyaralarına merhem oldular

deprem olmuş yıkım olmuş ofyüreğim göçük altındahaykırıyorlar yetiş diyorlarkoşup gelenler dayan diyorlar

kazma ile kürek ile diş ile tırnak iledostça bir yürekle umutla arıyorlarben buradayım sesimi duyan var mı?

sesini duyan varsesini duyanlar bizimkilerbak yaşatmak için sana koşuyorlarak sakalına, çocuk yaşına bakmadantırnaklarıyla kazıyorlar enkazıbetonu tırnaklarıyla deliyorlarçıkarsız hesapsızyüreklerinin susturamadığı sesinielleri gibi kavuşturuyorlar birbirine

gömülmesek de toprağa birlikteacıya gömüldük hep birliktegülcan bebe, ayşe teyze, mehmet amca, fatma ablaiçeride kaldı anam, içeride kaldı babambir tane de değil ki hangi birine yanamben buradayım sesimi duyan var mı?

söz-müzik: grup yorum

Hier finden Sie den Text des Liedes Sesimi Duyan Var mı? Song von Grup Yorum. Oder der Gedichttext Sesimi Duyan Var mı?. Grup Yorum Sesimi Duyan Var mı? Text. Kann auch unter dem Titel Sesimi Duyan Var mi bekannt sein (Grup Yorum) Text.